You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Aalsmeer pakt 2 punten

De achtste ronde van de BeNe League stond zaterdag 19 oktober op het programma. Na een aantal verloren wedstrijden waren de Heren 1 handballers van Greenpark Aalsmeer erop gebrand om dit keer wel de winst te pakken. Alle koppen waren door de trainers in de juiste richting gezet. Sporting Neerpelt was thuis in De Bloemhof de tegenstander.

Er werd sterk gestart en Aalsmeer kwam al snel op een 2-0 voorsprong. Sporting Neerpelt liet zien ook over niveau te beschikken en wist bij te blijven en pakte bij 3-4 eenmaal de voorsprong. Het was daarna Aalsmeer die de voorsprong nam en ook niet meer uit handen zou geven. Aalsmeer liep uit en vlak voor rust kon Neerpelt het verschil kleiner maken. Vlak voor rust wist Nils Dekker de ruststand vast te zetten op 19-16.

De heren kwam scherp uit de kleedkamer. Het werd de avond van Niels de Jong, Nils Dekker en Donny Vink. Zij zorgden vanaf de linkerkant samen voor 18 doelpunten. Marco Verbeij stopte 2 penalty's en Rene de Knegt keepte een goede wedstrijd. Hij hielp Aalsmeer om verder uit te lopen. De eindstand werd vast gesteld op 34-29 voor Aalsmeer. Vanaf de tribune klonk er gejuich en er werden felicitaties uitgedeeld. Aalsmeer was weer oudewets op stoom. Een weekje rust en dan mogen de trainers de mannen scherp houden voor de uitwedstrijd op 3 november te gen Tongeren.

Complimenten voor de twee scheidsrechters Van Laarhoven en Thijssen. Zij floten pas hun 3e BENE League wedstrijd en deden dat meer dan goed!

De doelpunten voor Aalsmeer zijn gemaakt door Niels de Jong (8x), Nils Dekker (6x), Tim Bottinga (5x), Donny Vink en Bart Mik (elk 4), Vaidas Trainavicius (3x), Samir Benghanem (2x) en Marwin van Offeren en Niko Blaauw (elk 1).

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL