You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Aalsmeer wint derby

De mannen hadden iets recht te zetten. Welke wedstrijd leent zich daar beter voor dan de streek derby tegen Volendam!

Het werd al snel duidelijk, zaterdagavond 14 september jl viel er niets te halen in de Bloemhof. Aalsmeer was van de eerste minuut heer en meester in de thuiswedstrijd tegen Volendam. Niko Blaauw opende de score met 1-0 en daarna maakte Aalsmeer 2.-0. Volendam kwam terug tot 2-2 waarna Aalsmeer weer uitliep naar 6-2 door breaks van Donny van Beek en Samir Benghanem. Volendam kwam iets dichterbij maar Aalsmeer kon weer makkelijk uitlopen naar een rust stand van 18-12 door goals van Tim Bottinga en Pepijn Michielsen.

Wie in de rust dacht, ik neem nog een drankje en ik kan de eerste 5 minuten van de tweede helft wel missen, had het deze keer goed mist. Het werd de meest doelpunten rijke periode uit de wedstrijd. In de eerste 5 minuten liep Aalsmeer uit naar 24-13 voorsprong. De wedstrijd leek gespeeld. Er werd door gewisseld, met het oog op de inhaal wedstrijd a.s .dinsdag bij Vise uit. Volendam gaf zich nog niet gewonnen en kwam terug in de wedstrijd. Dichter dan 5 doelpunten werd het verschil niet. inmiddels had Tim Claessen het veld moeten verlaten omdat de scheidsrechters dachten dat hij Vaidas in het gezicht raakte (was voor de toeschouwers niet te zien maar de scheidsrechters bleven bij hun beslissing). Max de Maat was geblesseerd uitgevallen met een schouder blessure. Aalsmeer speelde de wedstrijd uit en kon de eerste 2 punten bijschrijven. De eindstand was 34-29.

De mannen kunnen zich opmaken voor een hele late uitwedstrijd, op een door de weekse dag, bij Vise. Aalsmeer pleit voor betere afspraken tussen de clubs over het inhalen van wedstrijden op door de weekse (werk) dagen. Dit geldt zeker voor de wedstrijden tussen de Nederlandse- en Belgische ploegen.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL