You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Aalsmeer wint een punt

Aalsmeer wint een punt

Aalsmeer pakt een punt bij Hasselt. Is het een gewonnen of verloren punt? Als je 24 seconden voor tijd nog met 1 achter staat, mag je spreken van een gewonnen punt.

Hasselt begon goed aan de wedstrijd en scoorde als eerste.  Aalsmeer had vooral de eerste helft moeite om het doel te vinden. Dat lag deels aan de schotten op doel, veelvuldig werd de laat geraakt maar er was ook een sta in de weg, de keeper, De Carlos Artuch, van Hasselt. Deze hield zijn doel goed schoon met mooie reddingen. Aalsmeer liep vooral de eerste helft achter Hasselt aan. Bij 3-3 ging het naar 7-7 waarna Hasselt de voorsprong greep met 10-7. Op slag van rust van het 13-10. Er was niets op de uitslag af te dingen!

Na rust kwam een gemotiveerd Aalsmeer het veld in. Na 4 minuten spelen hingen de bordjes, zoals onze Belgische vrienden dat zo mooi kunnen zeggen, weer gelijk, 14-14. Remco van Dam bracht Aalsmeer voor het eerst op voorspring 14-15. Hasselt herpakte zich en kwam met 17-15 weer op voorsprong. Remco van Dam had er zin in en bracht de stand weer op 17-17. Vaidas Trainvavicius scoorde vervolgens 3x achter elkaar zodat na 46 minuten een stand van 20-20 op het score bord stond. De laatste 14 minuten ontstond weer een mooi schouwspel met om en om de ploegen op voorsprong. Hasselt maakt 24 seconden voor tijd, 26-25. Bert Bouwer riep zijn mannen bij elkaar voor een slot offensief. Deze werd goed uitgevoerd waardoor Tim Botting de 26-26 kon maken. Aalsmeer zal niet tevreden zijn over het gespeelde spel. Teveel werd er gemist, breaks over, en breaks niet goed aangegooid. Dat je dan toch een punt kunt mee nemen uit Hasselt is een beloning voor de 2e helft. De komende 2 weken staan in het teken van de 2e ronde in de EHF Cup.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL