You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Aalsmeer wint ook van Tongeren

Een bijzondere middag in Aalsmeer. Niet alleen omdat er een keer op zondag gespeeld werd maar ook omdat oud trainer Henni van Veen er was met zijn kampioensteam uit 1985. Een grote verrassing voor Henni dat zijn gehele team present was. Hennis is helaas ziek en wilde graag nog een keer naar zijn Aalsmeer komen. Familie en vrienden waren allemaal aanwezig.

De oud kampioenen zagen een gemotiveerd Aalsmeer dat maar 1 doel had, punten in Aalsmeer houden. De start was voor Aalsmeer, Vaidas tekende de 1-0 aan. Dit werd het beeld van de wedstrijd. Tongeren achter Aalsmeer aan. Aalsmeer domineerde de gehele wedstrijd. De mannen verzuimde om voor rust al ruim afstand te nemen van Tongeren. Rust was 18-13.

Na rust kwam Tongerne terug tot 18-14 maar daarna kon Aalsmeer weer uitlopen. Een marge van 5/6 doelpunten bleef op het score bord staan. Aan het einde nam Aalsmeer dan eindelijk met een ruimere marge afstand van Tongeren. Eindstand 33-23.

Aalsmeer was beter in de afrondingen. Tongeren had moeite met de verdediging van Aalsmeer. De keeper van Tongeren hield zijn ploeg nog aardig in de race met mooie reddingen.

De meeste doelpunten kwamen deze middag op naam van Remco van Dam (7) en Robin Boomhouwer (6). Daarna volgde Tim Bottinga en Vaidas met allebei 5 doelpunten.

De wedstrijd stond onder leiding van Geraerts en Geraerts die geen moeilijke wedstrijd te fluiten hadden.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL