You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Aalsmeer wint van Lions

Aalsmeer, nog steeds zonder hoekspeler Robin Boomhouwer, begon wisselvallig aan het duel. Nerveus en slordig spel en tevens de misser vanaf zeven meter in de beginfase was daar een voorbeeld van. Pas na ruim twintig minuten met de stand 5-8 op het scorebord begon Aalmeer  beter in haar spel te komen. Binnen zes minuten werd de achterstand omgebogen naar een 11-10 voorsprong.

Met 2 tijdstraffen aan de kant van Lions, verzuimde Aalsmeer in de eindfase van de eerste helft, de voorsprong te  vergroten. In plaats daarvan kwam Lioms terug tot 11-11 maar door een treffer van Tim Bottinga ging Aalsmeer toch met 12-11 voorsprong de rust in.
 
In de tweede helft hield Aalsmeer de tegestander constant met klein verschil op afstand. Een tijdstraf van Ramos bleek een breekijzer. Aalsmeer scoorde in overtal 3x en liep uit naar een 2--16 voorsprong. Lions liet zich niet kennen en knokte zich terug in de wedstrijd tot 20-20.

Onder leiding van Vaidas liep Aalsmeer weer uit. Een strafworp en daarna een prachtige redding van Marco Verbij met vervolgens weer Vaidas zorgde voor een 22-20 voorsprong. Marco zorgde voor nog een aantal mooie reddingen waardoor Aalsmeer verder kon uitlopen. Het verschil werd zelfs 5 doelpunten. De eindstand werd vast gezet op 28-24. Een mooi resultaat van een harde wedstrijd.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL