You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

BEVO al 6 duels ongeslagen

BEVO al 6 duels ongeslagen

De handballers van Herpertz Bevo HC hebben in de BeNe-League verdiend van Sporting Nelo gewonnen. In Neerpelt gingen de mannen van trainer Jo Smeets met een 27-34 zege van het veld.

Het duel in Belgisch Limburg was het voor beide teams een weerzien van oude bekenden.

Vlijm geschorst
Martin Vlijm, vroeger Bevo-coach en tegenwoordig trainer van het Belgische team, moest als gevolg van een schorsing het duel vanaf de tribune volgen. Jo Smeets, de trainer van de Panningse ploeg, speelde in het verleden bij Sporting Nelo. Hij zag Bevo na een kwartier afstand nemen van de Belgen. Halverwege de wedstrijd stond Bevo met 12-18 voor.

Spannend werd het ook na rust niet. Sporting Nelo bleek niet in staat de achterstand weg te werken en Bevo nam genoegen met de in het eerste half uur opgebouwde marge. Het team uit Panningen kon met een verdiende zege en twee punten huiswaarts keren.

Voor aankomende Speelronde 11 van de BeNe-Leaque op zaterdag 1 december heeft er een "switch" plaatsgevonden van de wedstrijd Herpertz Bevo HC. De mannen van Herpertz Bevo HC HS1 gaan dan op bezoek bij Green Park Aalsmeer HS1 om 20.00 in Sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL