You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Bevo herpakt zich en wint van Sasja

Bevo herpakt zich en wint van Sasja

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zich zaterdagavond goed herpakt na de enorme zeperd tegen Lions vorige week. In eigen huis werd Sasja in de BENE-League verslagen: 37-22.

Bevo speelde nog altijd zonder Dario Polman en Quinten Colman. De ploeg ging zonder de twee sterkhouders desondanks voortvarend van start en pakte een 5-1 voorsprong. Er kon makkelijk door de offensieve dekking van Sasja heen gewandeld worden. Toch kwamen de Belgen terug in de wedstrijd en werd het zelfs gelijk (10-10). Door twee treffers van Jeroen van den Beucken, topscorer met vijftien doelpunten en een listige vrije worp van Sybren Stijweg werd de ruststand 17-14.

Na rust haalde Bevo uit. Na negen minuten was het tien verschil (24-14) en had Sasja nog niet gescoord. De rest van het duel speelde Bevo simpel uit. De Final Four blijft in zicht door de overwinning.

Aankomende Zaterdagavond 9 FEB zijn de Herpertz Bevomannen HS1 te gast bij Volendam HS1.In Sporthal De Opperdam begint deze wedstrijd om 19.00.

Om 21.00, diezelfde avond, treffen de beide Talententeams van Herpertz Bevo HS2 en Volendam HS2 mekaar in Sporthal Opperdam. U bent van harte welkom !!.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL