You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Bevo pakt door richting de top

Bevo pakt door richting de top

De mannen van Herpertz/Bevo hebben in een spannende wedstrijd Tongeren de derde opeenvolgende nederlaag in de BeNe-league bezorgd.

In SportArena de Heuf won het team van coach Jo Smeets met 30-29.

Gelijk
De twee ploegen deden in De Heuf niet of nauwelijks voor elkaar onder. Bevo stond halverwege de eerste helft met 8-6 voor, maar de Belgen maakten gelijk en bogen de achterstand om in een 9-12 voorsprong. Bij rust was de stand met 12-12 weer gelijk.

Afstand
Ook na hervatting bleef de stand aanvankelijk in evenwicht, maar na 16-16 nam Bevo afstand van de Belgen. Die werkten het verschil van drie treffers weer weg en kwamen zelfs voor even op voorsprong. Bevo maakte gelijk, waarna de stand weer enige tijd in evenwicht bleef. In de slotfase scoorde Bevo nog twee keer en dat gat wist het Belgische team niet meer te dichten.

Scores; Niek Jordens(7),Kobe Serras(6),Nick de Kuijper(5),Jeroen vd Beucken(4),Dario Polman(4),Sybren Stijweg(2),Jordin v Berlo, Yme Bertels(1).

Op Zaterdag 12 Oktober reizen de Herpertz Bevomannen af naar het hoge Noorden. In Zwartemeer staat de ontmoeting met JD Techniek Hurry Up op het Bene-League programma.

Aanvang van deze wedstrijd in sporthal De Eendracht is om 20.00.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL