You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Bevo verliest handbaltopper van Visé

Bevo verliest handbaltopper van Visé

De handballers van Herpertz Bevo Hc uit Panningen zijn hun ongeslagen status van zeven wedstrijden op rij kwijt. In de BENE-League werd zaterdagavond met 28-31 verloren van HC Visé BM.

Het was de topper in de BENE-League tussen de nummers drie en vier. Maar Bevo kwam zaterdagavond geen moment lekker in de wedstrijd. De ploeg keek vanaf de beginfase tegen een achterstand aan. En ondanks dat het bleef vechten werd het geen enkele keer gelijk. Bij rust was het verschil twee: 13-15.

In de tweede helft was het wedstrijdbeeld gelijk. Elke keer als Bevo dichterbij probeerde te komen, ging er een aanval de fout in of een bal mis. Hierdoor bleef de marge rond de twee à drie treffers hangen waardoor de thuisploeg met lege handen achterbleef. De Noord-Limburgers zakken nu naar de vierde plek.

Scores; Jeroen van den Beucken(9),Dario Polman(6),Niek Jordens(3),Sybren Stijweg,Nick van den Beucken,Nick de Kuyper,Yme Bertels(2),Niels Poot, Kobe Serras(1).

Zondag 17 November gaat Herpertz Bevo HS1 op bezoek bij KRAS Volendam.

In sporthal Opperdam start deze wedstrijd om 15.15 in Volendam. Deze wedstrijd wordt LIVE uitgezonden door de NOS op NPO1.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL