You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Bloedstollend! Sporting NeLo speelt 25-25 gelijk tegen Vise

Bloedstollend! Sporting NeLo speelt 25-25 gelijk tegen Vise

Het geteisterde Sporting heeft karakter en mentaliteit getoond! Coach Vlijm zat in de tribune waardoor Polfliet met zijn assistent, de gekwetste Marco Vernooy, de honeurs waarnamen op de bank.
Ook Pastoor, Versleeuwen en Kittel bleven gekwetst op de bank. De anderen waren voldoende opgelapt om te spelen. Ephrahim Jerry op halve kracht mocht mee in de verdediging staan en af en toe ook in aanval. Visé had zich echter helemaal ingesteld op het spel van Sporting NeLo. Als Jerry in aanval speelde kreeg hij een mannetje op hem geplakt en ook topschutter David Denert kreeg op hoek vrijwel geen ruimte. Waar Visé echter geen rekening mee gehouden had was met Robin Schoenaker! Robin toonde zijn geweldige power in verdediging maar in de beginfase ook in aanval. Met geweldige bommen hield hij Sporting aan de goede kant van de score, uitstekend geholpen door Neerpeltenaar Vandebeeck die zijn steeds beter wordende vorm etaleerde. Sporting bleef zo voorop met 5-3 (10m) en 10-9 (20m). De luxe die Visé had door zowat het hele team door te wisselen hadden wij niet. Dus het werd hard werken en dat loonde. Doelman Thijs Van Leeuwen ranselde meerdere open kansen uit zijn doel en zo bleef Sporting nog met 12-11 voor aan de rust. In de tweede helft werd het moeilijker voor Sporting, het kon Visé nog bijbenen (17-17 na 40m) maar in tegenstelling tot de eerste helft was het nu Visé dat meestal aan de goede kant van de score zat. Flays, Gava en Bello scoorden voor Visé maar de ingevallen Kim, Boem Boem, Schroder hielp zijn team geweldig door 5 doelpunten binnen 10 minuten tegen de netten te knallen. Zo bleef het tot aan de 50e minuut gelijk: 22-22. Toen vond Vancosen het welletjes en vanop cirkel bracht hij Visé steeds ruimer op voorsprong. Tasevski sputterde nog tegen met alles wat hij had maar kon ook niet beletten dat Visé 22-25 voor stond na 57’30. Enkele time-outs later probeerde Visé rustig uit te spelen maar knokte Sporting voor wat het waard was! Met 7 tegen 6 scoorde eerst Tasevski de 23-25 en even later had Barnyak de rebound en scoorde 24-25. Dommelhof kolkte werkelijk in de laatste minuut en Visé verprutste opnieuw zijn aanval. In de snelle omschakeling knalde Jerry de 25-25 binnen met nog goed 35 seconden op de klok. Visé speelde rond en 12 seconden voor het einde gooide Danesi hoog over. Sporting had alsnog het laatste balbezit en in de slotseconde mocht Tasevski nog aanleggen... De verslagen doelman Lupica zag Tasevski’s pegel uiteen spatten op de deklat. Puntje gewonnen of puntje verloren? Het publiek had alvast gewonnen! Wat een helse sfeer toch steeds in ons Dommelhof. Speakers en de danseressen van Passionata krijgen het publiek steeds meer achter hen en zo stuwen ze het team tot geweldige prestaties in eigen huis. Het wordt nu echt tijd om een overwinning op verplaatsing te gaan halen want het middenveld in de ranking staat op slechts 2 punten verschil van elkaar!
 
SR’s: Steenwinckels en Steenwinckels
NELO: Van Leeuwen, Polfliet, Bongaerts, Van Mierlo, Door Vandebeeck, Louis Vandebeeck 3, Follon, Van Sloot, Jerry 3, Tasevski 4, Schroeder 5, Schoenaker 7, Lukkesen, Denert 1, Cnyrim 1, Barnyak 1.
 
VISE: Lupica, Sirault, Carassus, Gava 3, Glesner 3/2, B Danesi 1, S Danesi, Flajs 2, Vancosen 5, Marchal 2, Popivoda, Rola 2/1, Cusumano 2, Beckers, Hadzic 3, Bello 2.
 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL