You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Bocholt behoudt maximum

Verslag BNL Ach. Bocholt – I. Hasselt

In de midweekwedstrijd tegen Hasselt hebben onze Heren slechts één helft nodig gehad om de wedstrijd te beslissen. De openingsfase was nog enigszins gelijkopgaand, met oa. 3x Wout Winters voor Bocholt: 5-3. Bocholt legde echter een te strak tempo op voor de bezoekers, die Serge Spooren, Wout Winters en Damian Kedziora de score zagen opdrijven, zodat het na 20 minuten 14-6 stond. Hasselt was redelijk onmondig in de aanval – waarbij het vaak op Clem Leroy botste – terwijl Bocholt vlot de netten vond. Brecht Wertelaers prikte regelmatig tegen en Damian Kedziora bleef 4x foutloos op de strafworplijn en zo legde Bocholt de wedstrijd al in de plooi aan de rust: 21-10.

De duidelijke score zorgde ervoor dat Bocholt vlot kon wisselen. Zo maakte Thomas Driesen zijn eerste officiële doelpunten voor Bocholt, terwijl Köhlen en Vossen ervoor zorgden dat de score onder controle bleef: 26-18 met nog tien minuten te spelen. Het spelniveau begon samen met de concentratie te zakken maar dat zorgde ervoor dat bij Hasselt youngster Bertels zich kon laten zien, net als Joren Lamers zijn tweede van de avond maakte en Elias Koninkx ook in te tabellen kwam. De score ging nog goed de hoogte in voor Bocholt – dat wel Ruben Roelants nog zag uitvallen – want Evert Kooijman deed nog enkele keren zijn duit in het zakje: 33-24 eindstand.

Bocholt blijft zo foutloos aan de kop van de rangschikking, terwijl Hasselt met 3 op 8 toch nog werk voor de boeg heeft. NeLo won intussen opnieuw in eigen huis en in het Nederlands-Limburgse onderonsje knoopte Lions weer met de zege aan en bleef Bevo opnieuw met lege handen achter. Voor Bocholt (en ook voor Lions, Aalsmeer en Hurry Up) volgt nu een Europees intermezzo in de komende twee weekends. Komende zondag proberen onze Heren al een gunstige uitgangspositie te krijgen op bezoek in Käerjeng. Forza Bocholt

Tussenstanden :
10 min: 6-3
20 min: 14-6
30 min: 21-10
40 min: 24-12
50 min: 26-17
60 min: 33-24

Bocholt:  Alberts, Gijbels, Leroy, Wertelaers 5, M. Lamers, Winters 7, Kooijman 3, Cremers, Koninkx 1, Spooren 4, Valkenborgh 2, J. Lamers 2, Driesen 2, Roelants, D. Kedziora 6(4), Meijer 1(1)

SR: Box - Martens

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL