You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Bocholt haalt twee punten bij rode lantaarn

Verslag BNL Quintus – Ach. Bocholt

De Heren hielden in het begin van de wedstrijd gelijke tred met Quintus via Wout Winters, Brecht Wertelaers en Evert Kooijman. Zo stond het rond het kwartier 10-10, waarbij Quintus op het scorebord kwam via oa. de Vrede en de Jong. Op dat moment begon Bocholt de overhand te nemen in de verdediging – met bijvoorbeeld een sterke Joren Lamers - en via Serge Spooren en wederom Wout Winters en Evert Kooijman, die laatste twee samen goed voor 14 doelpunten in deze eerste helft. Quintus deed via Dofferhof nog aardig mee maar er werd gerust met 17-22.

Bocholt liep in het begin van de tweede helft redelijk eenvoudig uit tegen de rode lantaarn via Roel Valkenborgh, Martijn Meijer en Damian Kedziora, foutloos op de strafworplijn. Met nog een kwartier op de klok en een stand van 22-29 lag de wedstrijd in de plooi, wat eerlijk gezegd het niveau niet ten goede kwam. Bocholt scoorde nog maar heel sporadisch terwijl Quintus er nog wel zin in had en zo eindigde de match op 29-33.

Bocholt houdt zo samen met Visé de leiding; de Luikenaars gingen winnen in Tongeren en houden ook het maximum van de punten vlak voor de interlandbreak. Aalsmeer, met weliswaar één wedstrijd nog in te halen, volgt na een zege op Lions met vijf punten achterstand. Volendam verloor bij Bevo, dat nu zijn tweede zege op rij boekte maar Hurry Up niet bijhaalde, omdat die wonnen bij Hasselt. NeLo staat na de zege bij Sasja op de 4e plaats na een derde thuiszege.

Nu gaat de interlandpauze in en op 3 november hervat de BENE-League met een derde uitwedstrijd op rij, bij Hurry Up. Het begin van een drukke novembermaand. Supporters in ieder geval op post, Forza Bocholt!

Tussenstanden :
10 min: 6-6
20 min: 11-14
30 min: 17-22
40 min: 19-27
50 min: 24-31
60 min: 29-33

Bocholt:  Alberts, Leroy, Wertelaers 1, Winters 8, Kooijman 9, Cremers, Koninkx 1, Spooren 3, Valkenborgh 2, J. Lamers, Driesen, Roelants, Meijer 4(1), D. Kedziora 5(4)
 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL