You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Eerste thuiswedstijd Green Park Handbal Aalsmeer

Dit verslag is alleen bestemd voor de BENE League site. Aalsmeer geeft geen toestemming om dit verslag over te nemen op anders (handbal) sites.

De eerste handbalwedstrijden in de BENE League zijn zaterdag 31 augustus gespeeld. Greenpark Aalsmeer kreeg The Dome uit Houten op bezoek in De Bloemhof. Op papier zou je verwachten dat Aalsmeer de 2 punten in huis zou houden. De waarheid was anders, er werd met 24-28 verloren. Op de einduitslag is niets af te dwingen. Respect voor Houten at vrij en onbevangen speelde waar Aalsmeer slordig spel liet zien en de kansen niet nam om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Aalsmeer begon de wedstrijd voortvarend, maar al na enkele minuten was het Houten dat de wedstrijd domineerde en zelfs uit wist te lopen tot 10 punten verschil. Aalsmeer maakte teveel fouten, kansen werden slordig verspeeld. Aalsmeer werd in de rust wakker geschud en nam in de tweede helft de leiding over en kwam sterk terug. Het laatste kwartier stond Greenpark slechts 1 puntje achter. De gelijkmakker kwam er niet omdat het slordige en gehaaste spel weer de overhand nam. Houten kon de Bloemhof verlaten met 2 punten op zak.

Debuut Niko Blaauw

Een debuut was er voor jeugdspeler Niko Blaauw. De handballer uit de eigen topsport opleiding van Aalsmeer heeft met zijn 17 jarige leeftijd de zijn entree gemaakt. Niko werd een ware penalty killer en ook zijn veld doelpunten waren om van te smullen.

Over 2 weken wacht Volendam weer thuis. Een mooie kans om de kater van afgelopen week weg te spelen.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL