You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Geen winnaar in handbaltopper tussen OCI-LIONS en Herpertz Bevo

Geen winnaar in handbaltopper tussen OCI-LIONS en Herpertz Bevo

De handballers van Herpertz BEVO hebben in de BENE-League in een spannende wedstrijd de punten gedeeld. In de Stadssporthal in Sittard eindigde de wedstrijd in 29-29.

OCI-LIONS opende in eigen huis de score tegen de nummer drie uit de BENE-League, die eind augustus in Panningen met 35-26 verslagen werd.
Na dat doelpunt kwam Herpetrtz BEVO op voorsprong, maar het team van coach Christoph Jauernik kwam terug. Na 10-10 kwam BEVO met 16-13 voor, maar de Leeuwen wisten dat gat te dichten en stonden halverwege de wedstrijd met 18-17 voor.
BEVO begon sterk aan de tweede helft en sloeg opnieuw een gat van drie doelpunten. Door een foute wissel moesten de mannen van coach Jo Smeets het korte tijd met een man minder doen. LIONS maakte daarvan gebruik om de stand weer gelijk te trekken. Het bleef spannend in de wedstrijd, die pure reclame was voor het handbal.
Drie minuten voor het einde schoot Ivo Steins bij de stand 26-28 de bal van zeven meter tegen de binnenkant van de paal. Ook Rob Schmeitz had kort daarna een penalty gemist. Het bleef ongemeen spannend tot de laatste seconden, maar Rob Schmeitz profiteerde van een slordige afspeelfout van BEVO en dat leverde in de slotminuten de gelijkmaker op.

De wedstrijd leverde een punt voor beide teams, maar een overwinning voor het publiek dat een geweldige wedstrijd kreeg voorgeschoteld.

Scores; Nick de Kuyper(6), Daniel Eggert(5), Kobe Serras, Niek Jordens, Dario Polman(4), Sybren Stijweg, Niels Poot(2), Jeroen van den Beucken, Yme Bertels(1).

Zaterdag 30 november ontvangen de Herpertz BEVO mannen in eigen huis de mannen van Sporting Neerpelt.

Aanvang van deze wedstrijd is om 19.00 in SportArena de Heuf in Panningen.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL