You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Gelijkspel tegen koploper geeft KRAS/Volendam vertrouwen

Gelijkspel tegen koploper geeft KRAS/Volendam vertrouwen

Een gewonnen punt, zo voelt het gelijkspel van HV KRAS/Volendam tegen Achilles Bocholt, afgelopen zaterdag. De Volendammers maakten het de eenzame koploper van de BENE-League knap lastig. Het vermakelijke duel eindigde in 25-25.

De puntendeling heeft tot gevolg dat deelname aan de Final Four van de BENE-League nu definitief uit zicht is voor KRAS/Volendam.

Het gelijkspel geeft hoop voor de belangrijke maanden die komen gaan. Bocholt startte goed en ging via 1-4 met 5-10 aan de leiding na ruim een kwartier. Volendam kwam daarna sterk terug. Eerst bracht het de achterstand terug tot 9-10 en even voor rust greep het zelfs de leiding: 13-12.

Daarna ging de score gelijk op. In de slotfase sloegen de Volendammers met 23-21 een klein gaatje. Bij 25-25 trof Marnix Roos de paal. In de seconden die resteerden lukte het de Belgen niet de winnende te maken.

Komende zaterdag is de laatste speelronde van de BENE-League. Dan gaan de Volendammers op bezoek bij Hurry-Up. Daarna maken OCI-Lions, Green Park Aalsmeer en Herpertz Bevo zich samen met KRAS/Volendam op voor de nacompetitie van de Eredivisie om de landstitel. 

HV KRAS/Volendam – Achilles Bocholt: 25-25 (13-12).
Topscorers HV KRAS/Volendam: Gerrie Eijlers, Dennis Schellekens; Igor Mrsulja 6/1, Dani Baijens 5, Robin Jansen 4, Marnix Roos 3, Sander Visser 3, Zarko Curic 1, Léon van Schie 1, Leon Geus 1, Florent Bourget 1, Geert Hinskens, Marc Kok, Jaap Beemsterboer.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL