You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Handbal Tongeren laat twee kostbare punten liggen.

Handbal Tongeren laat twee kostbare punten liggen.

Handbal Tongeren, zonder de gekwetste Bolaers,  verliest thuis met het kleinste verschil van Kras Volendam (27-28).   De Eburonen konden in eigen huis niet overtuigen tegen de bezoekers uit Nederland, waardoor Tongeren de voeling met de top 4 opnieuw kwijt is.

In de 1ste wedstrijdhelft kon de thuisploeg  tot de 20ste minuut (9-9) mee.  Maar het was toen al duidelijk dat de Tongerse verdediging geen grip kreeg op de Nederlandse cirkelspeler – Tim Claessens.   En ook in aanval was de creativiteit ver zoek, zodat Volendam kon gaan rusten met een voorsprong van vijf doelpunten 11-16. 

In de tweede helft kwam Volendam het best uit de startblokken, 13-20 na 5’.  De Verdediging van Tongeren stond erbij en keek ernaar.  Via Pepels, Seirekidis en Gevers zette de thuisploeg echter de achtervolging – maar de aansluitingtreffer kwam te laat, zodat de Eburonen met lege handen achter bleven.

 

Speelden voor Tongeren
De Knegt (K), Stanojlovic (K), Vanhove A.  Rodado H., Gillé(1)  , Devisch(4), Glorieux,  Pepels(5), Danse, Glesner F (3), Gevers(4),  D'hanis(2), Glesner C., Qerimi (1) en Seirekidis (7)


Scoorden voor Volendam:

Claessens (8), Rioefs (2), Bijens (5), Lekovic (1), Geus (1), Bourget (2), Dr Vette (1), Blauw (2), Visser (1), Jansen (5).

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL