You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Handballers Bevo in slotfase onderuit

Handballers Bevo in slotfase onderuit

De handballers van Herpertz Bevo Hc wisten het HC Visé BM lang moeilijk te maken donderdagavond in Panningen. Maar de wedstrijd tegen de nummer twee van de BENE-League duurde vijf minuten te lang: 30-33.

Bevo speelde een sterke pot en liet zich niet intimideren door de sterke, grote Walen. Voor rust werd zelfs even een voorsprong van twee treffers gepakt, maar de gasten uit Visé lieten het gat niet groter worden. Bij rust was de stand weer gelijk: 16-16.

Bevo kwam vervolgens zwak uit de kleedkamer, was niet goed wakker en kreeg meteen twee doelpunten om de oren. De wedstrijd golfde op en neer, maar het koste de thuisploeg veel kracht om steeds op gelijke hoogte te komen. Dat werd in de slotfase duidelijk toen Visé met nog vijf minuten op de klok alsnog kon weglopen.

Bevo was niet meer bij machte om het gat te dichten, maar blijft wel in de race voor de Final Four. Carnavalszaterdag wacht opnieuw een thuisduel. Dan komt Quintus op bezoek in Panningen in SportArena de Heuf. LET OP ,aanvang is 18.00 !!.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL