You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Hasselt – Sasja: gemiste kans

Jammer genoeg hebben we de kans laten liggen om te stijgen in het klassement. Nochtans zat het er zeker in. Maar de afwerking en verdediging die op enkele cruciale fasen niet 100% draaide en enkele betwistbare beslissingen deden er anders over beslissen. Nochtans was dit Hasselt te pakken maar dan moeten we zelf ook in topvorm zijn natuurlijk. De puzzelstukjes vielen net niet in elkaar.

We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd en konden het grootste deel van de eerste helft aan de leiding blijven. Kevin Jacobs en Mouad waren het beste bij schot maar bij Hasselt lieten vooral Dylan Vossen en Brian Meulders van zich horen. Nochtans hadden we de kansen om verder uit te lopen maar we gingen rusten met een 13-13 tussenstand.

Na de rust leken we terug vertrokken toen we tot 4 doelpunten uitliepen. Maar we lieten dan plots Hasselt even snel terug komen. Plots werden er ook te veel kansen gemist en kwam Hasselt zelfs aan de leiding om ze niet meer af te geven.

Jammer want er had meer in gezeten. Hopelijk komt iedereen snel op zijn beste en constante niveau en kunnen we nog snel eens schitteren zoals vorige week.

 

Scoreverloop; 10’  3-4 / 20’ 9-10 / 30’ 13-13 / 40’ 16-17 / 50’ 21-20 / 60’ 29-25

Voor Sasja: Theyssens / Schonkeren 60’ / Govaarts / Gijs 2 / Kostic 3 / Jacobs 8 / Luypaert / Vandewoestyne 3 / Stulens / Roelants 1 / Van Ransbeeck 2 / Salmi 4 / Glinkowski / Mathijs 2 / Geens

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’  -   Hasselt 2 x 2’

Scheidsrechters: Cappa - Schredder

 

Verslag; Dirk Faes

10/11/2018

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL