You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Hubo Initia Hasselt wint van Atomix

De heren speelden voor het eerst sinds lange tijd tegen Atomix Haacht op het hoogste niveau. Net zoals Hasselt wilden ook de Haachtenaren de voeling met de eerste 4 Belgische ploegen in het klassement niet verliezen.

Beide ploegen maakten er een vliegende start van. Na 8 minuten stond er al 6-6 op de bordjes. Onder impuls van Vossen en Kelchtermans stootte Initia door tot 9-6. Gijs bleek goed bij schot, terwijl aan de overkant Bliuvas voor de doelpunten zorgde. Na 17 minuten stond er 12-9 op het scorebord. Uitlopen zat er niet in; Cucuz stond goed te keepen en Hasselt stapelde de missers op. Ruststand: 16-13.

Hasselt greep de bezoekers meteen bij de keel in de tweede helft. Na 38 minuten stond het 21-15 onder meer dankzij een secure Van der Goten. Atomix kon zich niet opnieuw in de wedstrijd knokken, bij Hasselt kregen enkele youngsters de eerste speelkansen. Bij 32-25 op 5 minuten van het einde was de buit binnen voor Initia. Eindstand: 37-30.

Maandag trekt Initia richting Sprimon voor de Beker van België! Op zaterdag speelt Hasselt in en tegen Handbal Houten.

 

Hubo Initia Hasselt: Kelchtermans 4, Buciuman 3, Stulens 1, Van der Goten 8, Leckebusch 1, Kolak 1, Mirosavljevic 3, Meulders 1, Gijs 4, Vossen 3, De Beule 3, Abadie 4, Boiten 1  

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL