You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Inhaalrace KRAS/Volendam tegen Vise net te laat ingezet

Inhaalrace KRAS/Volendam tegen Vise net te laat ingezet

HV KRAS/Volendam heeft geen positief resultaat overgehouden aan de topper tegen HC Visé BM. Bijna lukte het de Volendammers om de 10-19 achterstand met rust goed te maken, maar de inhaalrace werd nét te laat ingezet. Met het 31-32 verlies maakt de ploeg van Peter Portengen even pas op de plaats in de strijd om een finaleticket van de Final 4 van de BENE-League.

Gerrie Eijlers maakte zaterdag na vier maanden blessureleed zijn rentree onder de lat. De uitgedunde selectie - KRAS/Volendam miste Dennis Schellekens, Geert Hinskens, Tim Claessens en Marc Kok - maakte de klus om aan te haken bij de top vier van de BENE-League er niet makkelijker op. Het fysiek sterke Visé kwam gelijk op een 2-8 voorsprong. Het lepe ‘veegje’ van Léon van Schie voor 5-10 en de brul die daarop volgde hadden niet het gewenste effect. Visé speelde zich bij vlagen eenvoudig door de Volendamse defensie en zocht de kleedkamers op met een 10-19 voorsprong.

De oranjehemden daarna goed uit de kleedkamer en scoorde vier doelpunten op rij. De hoop op een resultaat kreeg een knauw toen Jordy Baijens met rood mocht inrukken toen hij op harde wijze een midden-uit van Visé verstoorde. Even later werd hetzelfde vonnis voltrokken voor Visé-spelers Nuno Carvalhais en Louis Marchal toen zij kort na elkaar aan de noodrem trokken. Volendam ging met een 30-32 achterstand, maar met twee man overtal de laatste minuut in. Robin Jansen verkleinde de marge nog tot één, maar die goal viel te laat.

HV KRAS/Volendam - HC Visé BM: 31-32 (10-19). Rode kaart: 40. Jordy Baijens (HV KRAS/Volendam), 55. Nuno Carvalhais, 59. Louis Marchal (beiden HC Visé BM).
Topscorers HV KRAS/Volendam: Gerrie Eijlers, Mike Zwarthoed; Igor Mrsulja 8, Florent Bourget 6, Robin Jansen 4, Léon van Schie 3, Jaap Beemsterboer 2, Marnix Roos 2, Sander Visser 2, Zarko Curic 2, Jordy Baijens 1, Leon Geus 1.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL