You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

KRAS/Volendam onderuit tegen Hurry-Up

KRAS/Volendam onderuit tegen Hurry-Up

KRAS/Volendam heeft de laatste wedstrijd van 2019 niet in een overwinning kunnen omzetten. De ploeg van trainer Hans van Dijk ging in sporthal Opperdam met 20-22 onderuit tegen JD Techniek Hurry-Up.

De ploegen gingen in de openingsfase gelijk op, maar het was Hurry-Up dat halverwege de eerste helft aan de leiding ging. KRAS/Volendam kreeg veel kansen, maar had moeite de uitblinkende doelman Sven Hemmes te kloppen. Toch zat de thuisploeg met rust nog goed in het spoor van de Drenten: 9-10.

De Volendammers kwamen na de onderbreking slap uit de kleedkamer en zagen Hurry-Up uitlopen naar 10-16. De inhaalrace werd ingezet en met nog acht minuten op de klok kwam KRAS/Volendam terug tot 19-20. Mede door een aantal fraaie saves van Dennis Schellekens bleven de oranjehemden in de race. In de slotminuten kon het duel bij een stand van 20-21 nog alle kanten op gaan. Slordig balverlies bij de thuisploeg leidde in de laatste minuut echter een onnodige tegentreffer op, waardoor de punten naar Zwartemeer gingen: 20-22.

HV KRAS/Volendam - JD Techniek Hurry-Up 20-22 (9-10)
Scores KRAS/Volendam:
Gerrie Eijlers, Dennis Schellekens; Tim Claessens 4, Florent Bourget 4/3, Robin Jansen 3, Leon Geus 2, Collin de Vette 2, Erik Blaauw 2, Sander Visser 1, Jort Neuteboom 1, Robin Nagtegaal 1, Jordy Baijens, Diego Jacobs, Jeroen Roefs, Ognjen Lekovic.

Foto: Klaas Smit

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL