You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

LIONS – SASJA : Een wedstrijd zonder verwachtingen

Als laatste wedstrijd van deze Beneleaguecompetie stond er voor SASJA niet meteen veel op het spel. Voor Lions daarentegen wel. Winst betekende voor hen de toppositie om de Play offs in Nederland te kunnen starten; en als derde eindigend in de Beneleague competitie spelen ze in de Final 4 tegen Visé.

Maar voor Sasja was er niet veel meer te winnen of te verliezen. Met een halve bank gekwetsten (Sam, Arne, Gert Jan, Kevin, Nemanja) wisten we allen dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden.

Het eerste kwartier konden onze jongens nog goed mee en stond de teller op 8-6 na 12 minuten. De technische fouten, slechte passen en wat deconcentratie zorgden ervoor dat de ruststand op 20-13 werd gebracht.

In de tweede helft kon deze kloof niet meer kleiner gemaakt worden. Lions was duidelijk niet van plan om het rustiger aan te doen en na 17 minuten stond 31 – 17 op het bord. Maar wie dacht dat onze jongens zich zo maar gewonnen zouden geven had het mis. Ze konden hun draai weer vinden en scoorden een 6 op nul (31-22).  Het geloof dat ze toch beter kunnen dan het scorebord liet zien, groeide weer. De schade kon daardoor toch nog beperkt blijven.

Eindstand 36-26

Doelpunten: Gijs 5; Kostic 3; De Cubber 1; Vandewoestyne 5; Stulens 2; Roelants 2; Van Ransbeek 3; Lamberigt 2; Salmi 2; Geens 1

Door het gelijkspel van Hasselt tegen Tongeren zullen we volgende week naar Hasselt trekken voor de eerste wedstrijd van de playdowns.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL