You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Nederlaag voor Herpertz Bevo in openingsduel

Nederlaag voor Herpertz Bevo in openingsduel

Zaterdagavond was het dan zover. De start van een nieuw seizoen in de BeneLeague.

De ploeg van Johan Smeets ging op bezoek bij het ‘’vernieuwde’’ Hasselt.

Polman opende de score voor Bevo. Voor Hasselt waren in de beginfase Vossen en van Criekinge goed op schot. Vanaf het begin van de wedstrijd hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht.

Jeroen van den Beucken zetten Bevo weer op voorsprong in de 8ste minuut (5-6). Via tussenstanden van 8-8, 9-11, 11-11 scoorde Sybren Stijweg de 11-12 voor de ploeg uit Panningen. In de eerste helft hadden beide dekkingen moeite met de aanval van de tegenpartij. Bevo bleef wel aan de goede kant van de score en ging de rust in met een minimale voorsprong 16-17. In de tweede helft vond Polman opnieuw het eerst het net 16-18. Daarna kende Bevo een mindere fase, waarin Hasselt sterker werd en de wedstrijd kantelde. Hasselt dat gecoacht wordt daar Joop Fiege, liep van 22-21 uit naar een 25-21 tussenstand. Herpertz Bevo gaf echter niet op. Bij 27-27 was de stand weer gelijk. Er ontstond een spannende slotfase. Bevo kwam nog twee keer langszij. Maar het was Hasselt dat bij 30-29 de laatste goal maakte. De laatste aanval van Bevo leidden helaas tot niets. Een onnodige nederlaag vond men in het Bevo-kamp. Zowel in de aanval als dekking heeft Bevo betere wedstrijden gespeeld. Tegen Achilles Bocholt zal dat volgende week beter moeten om aanspraak te kunnen maken op een overwinning. Zaterdag 22 September (20.00) zal men in haar eerste thuiswedstrijd in SportArena De Heuf revanche willen nemen tegen opnieuw een Belgische opponent. De jongens kunnen daarin alle steun weer gebruiken. In Hasselt waren Dario Polman en Jeroen van de Beucken samen goed voor het merendeel van de goals.

Doelpuntenmaker: Dario Polman 10x, Jeroen van den Beucken 10x, Quinten Colman 3x, Sybren Stijweg 2x, Niels Poot 2x en Peter Schoenaker en Niek Jordens beide 1x

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL