You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

Nipte zege voor Bevo tegen Volendam

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNe-League met 28-27 van en in Volendam gewonnen. De beslissende treffer viel in de slotseconden door Nick de Kuyper.

Bevo begon in Volendam niet al te best aan de wedstrijd en keek na tien minuten tegen een 8-3 achterstand aan. De mannen uit Panningen vochten terug en kwamen acht minuten voor het einde van de eerst helft met 10-10 gelijk. Daarna scoorden beide teams om en om. Bevo kwam vlak voor rust voor het eerst op voorsprong: 13-12.

Winnende treffer
In de beginfase van het tweede deel van de wedstrijd ging de stand aanvankelijk nog gelijk, maar na een kwartier sloeg Bevo een gat van drie treffers. Volendam vocht terug en slaagde erin weer op gelijke hoogte te komen. Kort voor het verstrijken van de tijd wist Bevo de winnende treffer te scoren.

Derde in eredivisie
Bevo staat na deze overwinning derde in de BeNe-League en heeft na elf wedstrijden een punt achterstand op OCI Lions. De Sittardenaren hebben 18 punten, evenveel als koploper Bocholt. De Belgen hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Scores Bevo ; Nick de Kuyper(8),Daniel Eggert(6),Sybren Stijweg,Dario Polman(4),Kobe Serras(3),Nick van den Beucken(2),Niels Poot,Niek Jordens(1)

Volgend weekend staat er een Limburgse Derby op het BNL programma.

De mannen van Bevo-coach Jo Smeets zijn dan te gast bij OCI Lions HS1 op zaterdag 23 November om 19.00 in de Stadssporthal te Sittard.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL