You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Quintus – Sasja: Logische puntendeling

De mogelijkheid zat er in om te winnen, maar even goed die om te verliezen. Dus we zullen mogen spreken van een billijke puntendeling.

Gert-Jan Matthijs opende de score voor Sasja, maar uitlopen konden we niet.  De wedstrijd verliep dus gelijk opgaand. Quintus nam wel de leiding over maar kon ook geen afstand nemen. We gingen rusten met een 12-11 stand.

Na de rust kon Quintus telkens één of twee doelpunten uitlopen, en telkens konden we op gelijke hoogte komen. Dan liep er wel telkens iets mis om zelf op voorsprong te komen, laat staan afstand te nemen. Toen in de 58ste minuut Quintus weer twee doelpunten voor kwam, vreesden sommigen dat de strijd gestreden was. Maar Koenraad van Ransbeeck wist een halve minuut voor het einde de 24-23 te scoren. Quintus, waarvan een speler een tijdstraf van 2 minuten uit zat, ging dan zonder doelman spelen om in balbezit te blijven. Maar ze slaagden daar niet in en Nemanja Kostic kon nog van voor de middenlijn de bal in het Haagse doel werpen.

 

Scoreverloop; 10’  5-5 / 20’ 8-8 / 30’ 12-11 / 40’ 16-15 / 50’ 19-18 / 60’ 24-24

Voor Sasja:  Schonkeren 60’ / Govaarts / Gijs 4 / Kostic 4 / Jacobs 3 / Luypaert / Vandewoestyne 2  / Roelants / Van Ransbeeck 2 / Salmi / Glinkowski 5 / Mathijs 5 / Geens

 

Scheidsrechters: Martens - Box

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL