You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja – Hurry Up: Gemiste kans

Als je halverwege de tweede helft met 4 doelpunten voor staat, dan tien minuten niet scoort en de tegenstander 9 maal laat scoren dan mag je wel spreken van een gemiste kans. Wat de reden mag zijn weten we niet, concentratie, pech, vermoeidheid, …

Hurry Up begon het beste aan de wedstrijd en liep 0-3 uit. Jasper Roelants brak de ban en kon Sasja op het scorebord zetten. Rond de twintigste minuut kwamen we op gelijke hoogte en het ging verder gelijk op om met een 12-13 stand te gaan rusten.

Begin van de tweede helft liep Hurry Up even uit, maar we kwamen even snel terug gelijk en op tijd van acht minuten konden we een 4-puntenkloof slaan. Toen stokte plots alles, niets lukte nog en ging Hurry Up op en over Sasja om ons nooit meer de kans te geven om terug te komen.

Voor de rangschikking had het geen verschil meer uitgemaakt, maar voor de moraal had het wel goed geweest om de punten thuis te houden. Het wordt afwachten tot volgende week om te weten wie onze tegenstander wordt in de barragewedstrijden, Tongeren of Hasselt.

 

Scoreverloop; 10’  2-4 / 20’ 7-8 / 30’ 12-13 / 40’ 18-18 / 50’ 24-22 / 60’ 27-31

Voor Sasja:  Theyssens /  Govaarts 60’ / Gijs 7 / Kostic / Vandewoestyne / Jacobs / Stulens 7 / Roelants 2 / Van Ransbeeck 3 / Salmi / Mathijs / Lamberigts 3 / Geens / De Cubber 4 / De Roeck 1

Tijdstraffen: Sasja 2 x 2’  -   Hurry Up 4 x 2’

Scheidsrechters: Box - Martens

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL