You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja – Quintus: een goed begin van het seizoen

Vorig seizoen hebben we weken moeten wachten op de eerste overwinning. Dit seizoen is het wel anders. Met een mooie 30-21 overwinning tegen Quintus uit Den Haag hebben we in ieder geval de eerste punten al op zak.

Een nieuw seizoen is toch altijd even afwachten wat het inpassen van nieuwe spelers gaat brengen. Maar toch begonnen onze jongens zonder al te veel zenuwen aan de wedstrijd. Het was Jasper die de eerste van het seizoen tegen de netten knalde. De eerste minuten hielden beide ploegen gelijke tred. Toen konden we op enkele minuten tijd een mini kloofje slagen en dit later zelfs uitbouwen tot een kloof van maar liefst 8 doelpunten. Quintus had dus blijkbaar ook een probleem om het juiste ritme te vinden en bovendien stond Sam ook nog eens subliem te keepen. Voor de één of andere duistere reden,…..  de zenuwen die plots opkwamen, balverliezen, Quintus dat zijn ritme vond, enkele tijdstraffen, ….  konden we dan plots tien minuten niet meer scoren  en lieten de Hagenaren van 12-4 tot 12-10 terug komen. Maar het was Stijn die met twee doelpunten toch een 14-10 ruststand op het bord kon zetten.

De tweede helft werd terug beter ingezet en langzaam werd de voorsprong terug uitgebouwd. De overwinning kwam nooit meer in gevaar. Enkele bankzitters werden ingezet, Sam kreeg een applausvervanging en Stijn maakte de 30ste van de avond voor de thuisploeg J

Een goed begin van het seizoen dus. Jochen liet zich direct opmerken en nam zijn verantwoordelijkheid zowel op het innemen van verschillende posities op het veld als het nemen van de strafworpen. Koenraad trok meer dan zijn plan op de rechterhoek. Bartosz knalde zijn eerste tegen het net en Arne kon zijn wederoptreden in het Sasja doel maken. Top mannen.

Scoreverloop; 10’  6-4 / 20’ 12-7 / 30’ 14-10 / 40’ 17-13 / 50’ 23-17 / 60’ 30-21

Voor Sasja: Theyssens 54’ / Schonkeren 6’ / Govaarts / Gijs 7 / Kostic 4 / Luypaert / Vandewoestyne / Jacobs 2 / Stulens 6 / Roelants 5 / Van Ransbeeck 3 / De Cubber / Salmi / Glinkowski 1 / Mathijs 2

Tijdstraffen: Sasja 6 x 2’  -   Quintus 4 x 2’

Scheidsrechters: Gilis - Beulakker

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL