You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja – Volendam: fysieke veldslag verloren

Jammer genoeg een nieuwe verloren wedstrijd. Niet dat we slechter waren dan Volendam, maar het gebrek aan wisselmogelijkheden en kleine of grotere kwaaltjes hebben er voor gezorgd dat we ook deze wedstrijd hebben verloren.

Het begin van de wedstrijd was voor ons. We liepen uit tot 4-1 waarna Volendam beter zijn draai vond en het terug op gelijke hoogte kon komen. Mede door vele onbegrijpelijke beslissingen van het duo dat de leiding over de wedstrijd had. Gelukkig stond Arne Schonkeren weer subliem te keepen en kon verschillende gemaakte doelpunten voorkomen. De laatste vijf minuten van de eerste helft konden onze jongens nog een versnelling plaatsen en we gingen met 14-10 de rust in.

Het was wel Volendam dat het beste uit de kleedkamer kwam en al snel terug op gelijke hoogte kwam. Halverwege de tweede helft begonnen onze shots af te zwakken en de missers stapelden zich op. Toen de leiding het nodig vond om twee spelers tegelijkertijd met een twee-minuten straf naar de kant te sturen, brak de veer helemaal. Met een overdreven 23-30 score als einduitslag.

Nog een laatste keer opladen voor een welverdiende rust jongens. Hopelijk vallen volgende week alle puzzelstukken nog eens op hun plaats.

 

Scoreverloop; 10’  4-4 / 20’ 7-8 / 30’ 14-10 / 40’ 17-17 / 50’ 19-21 / 60’ 23-30

Voor Sasja:  Schonkeren 60’ / Govaarts / Gijs 4 / Kostic 3 / Jacobs 1 / Luypaert / Vandewoestyne 1 / Stulens / Roelants 4 / Van Ransbeeck 5 / Salmi 3 / Glinkowski / Mathijs 2 / Geens / Lamberigts / De Cubber

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’  -   Volendam 6 x 2’

Scheidsrechters: Klompers - Stobbe

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL