You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja - Aalsmeer : loon naar werken

De voorbije weken hebben we alles meegemaakt, een slechte wedstrijd, een wedstrijd waarin we meer verdiend hadden dan we kregen, pech, kwetsures, … Maar gisteren vielen alle puzzelstukken op zijn plaats. Onze jongens hebben er alles aan gedaan om de overwinning in de wacht te slepen. En ze zijn er op een mooie manier in geslaagd. Door als ploeg, vechtend en werkend voor elkaar te spelen. 

In de eerste plaats de verdienste van onze jongens, trainers en coaches. Maar we willen ook graag geloven dat ze een helpende hand hebben gekregen van onze Jean daarboven die vandaag dag op dag 5 jaar overleden is. We zijn jou ook nog niet vergeten Jean.

De wedstrijd dan. Kevin Jacobs liet al direct blijken van in een begenadigd dagje te zijn. Hij dirigeerde, verdeelde en heerste als vanouds. Hij opende de score voor Sasja. De start van een gelijk opgaande wedstrijd.  In het begin van de wedstrijd was het wel even zoeken naar de juiste verdedigingsposities, waardoor Aalsmeer lichtjes de leiding nam. Maar we lieten ze nooit te ver uitlopen. Naar mate de verdediging beter in positie begon te staan werd het voor Sam Theyssens ook gemakkelijker om enkele mooie reddingen uit zijn mouw te schudden en zelfs strafworpen te stoppen. Ook Aaron Vandewoestyne begint terug op dreef te komen en dat zal de tegenstander geweten hebben. We gingen rusten met een 13-14 stand. Een wedstrijd die nog alle kanten op kon. 

Na de rust kwam er een lichte twijfel nadat Aalsmeer plots 4 doelpunten uit liep. Maar door hard werken knokten onze jongens zich terug in de wedstrijd. Halverwege de tweede helft kwamen we terug langszij en hadden we de fantastische mentaliteit van er op en er over. Aalsmeer was aangeslagen en kon nog wel gelijke tred houden maar we konden oververdiend de twee punten in Hoboken houden. 

Dikke proficiat aan alle spelers. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. TOP 

 

Scoreverloop; 10’ 4-6 / 20’ 9-9 / 30’ 13-14 / 40’ 20-21 / 50’ 27-25 / 60’ 30-29

Voor Sasja: Theyssens 40’ / Schonkeren 20’ / Govaarts / Gijs 6/ Kostic 3 / Jacobs 6 / Luypaert / Vandewoestyne 4 / Stulens 2 / Roelants 2 / Van Ransbeeck 2 / Salmi 5 / Glinkowski / Mathijs / Geens

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’ -   Aalsmeer 3 x 2’

Scheidsrechters: Weijmans W.-Wolbertus R.

 

Verslag; Dirk Faes

03/11/2018

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL