You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sasja - Tongeren: Geen revanche

Na de bekernederlaag tegen Tongeren hadden velen gedacht of gehoopt dat we revanche zouden kunnen nemen in de Bene-League competitie. Maar Tongeren moest zich zelfs niet van hun beste kant laten zien om ons een forse nederlaag aan te smeren. Dat Kevin Jacobs geblesseerd was mag en kan niet als excuus ingeroepen worden.

Juist geteld 5 minuten konden we gelijke tred houden met Tongeren. Dan liep Tongeren plots uit tot vier doelpunten verschil. Een Time-out en wat reorganisatie bracht verbetering en we konden terug komen tot en zelfs op een 8-7 voorsprong komen. Op onverklaarbare wijze brak de veer dan terug en we kregen met de rust maar liefst een 11-17 achterstand aangesmeerd.

Tongeren ging op hun elan verder en diepte de kloof zelfs tot 12 doelpunten uit. Een ware afstraffing. Een eindstand van 22-32 moet niet veel aan de verbeelding overlaten. Er zal uit een ander vaatje moeten getapt worden in de resterende wedstrijden.

 

Scoreverloop; 10’  3-7 / 20’ 8-8 / 30’ 11-17 / 40’ 12-23 / 50’ 17-29 / 60’ 22-32

Voor Sasja:  Schonkeren 45’ / Govaarts 15’ / Gijs 3 / Kostic 4  / Luypaert / Vandewoestyne 2 / Stulens 4 / Roelants 3 / Van Ransbeeck 1 / Salmi 1 / Mathijs / Geens / Lamberigts 4 / De Cubber

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’  -   Tongeren 5 x 2’

Scheidsrechters: Cappa - Schreder

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL