You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sporting blijft achter met 2 op 6 na verlies in Bocholt met 38-32

Feit is dat Sporting NeLo aanvallend veel doelpunten scoort maar feit is ook dat Sporting teveel doelpunten slikt en dat ondanks een sterke prestatie van goalie David Polfliet! Bocholt vloog uit de startblokken en in no-time stond het 5-0, ook dankzij een goed keepende Leroy bij Bocholt. Tasevski en Jerry namen Sporting op sleeptouw en na 10m stond het 5-2. Sporting knabbelde aan de achterstand maar het kostte krachten, temeer omdat de onervaren scheidsrechters het moeilijk hadden om de derby onder controle te houden en daardoor 2-minuten straffen uitdeelden die in een potige pot handbal niet nodig waren! Ondanks het numerieke ondertal kwam Sporting dichter en met 15-14 was er aan de rust opnieuw sprake van een wedstrijd. Het verloop had veel weg van de wedstrijd in Aalsmeer want ook nu kwam Sporting helemaal langszij na 40 minuten: 22-22. Tasevski en Jerry waren langs NeLo kant niet te stoppen maar dat was het signaal voor Kooiman, Winters en Kedziora om de thuisploeg in een verschroeiend slotkwartier op sleeptouw te nemen en Bocholt liep snel uit tot 29-25 na 50 minuten. In een alles of niets poging van coach Vlijm om met 7 tegen 6 te spelen kreeg Sporting uiteindelijk het deksel iets te hard op de neus en werd het met 38-32 terug naar huis gestuurd. Het besef dat het in dekking beter moet is duidelijk! En met Hurry-up (38-26 tegen Bevo!) wacht zeker geen gemakkelijk thuisduel volgende week DONDERDAG 4/10 maar het moet gewonnen worden!  De zware seizoensstart is nochthans veelbelovend maar nu zullen er punten gehaald moeten worden. Allen daarheen!
 
 
SR’s: Klompers en Stobbe
Bocholt: Leroy, Alberts, Wertelaers 2, Lamers M, Winters 7, Kooiman 8, Cremers, Koninkx, Gijbels, Spooren 1, Valkenborgh , Lamers J, Driesen, Roelants, Kedziora 10/1, Mijer 4/1. 3x 2-min!
NeLo: Polfliet, Van Leeuwen, Van Sloot 4, Versleeuwen, Jerry 11, Tasevski 8, Vernooy 1, Schroeder 3, Cnyrim 3, Vandebeeck, Follon, Kittel, Barnyak, Denert 2; 6 x 2-min (in de 1e helft)

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL