You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Sporting en Abati winnen opnieuw : 27-19 winst tegen Hurry-Up

Sporting en Abati winnen opnieuw : 27-19 winst tegen Hurry-Up

Opnieuw een mooie overwinning ! Het was misschien niet de mooiste wedstrijd in aanval maar des te mooier in verdediging ! Sporting Pelt stond na 5'   2-5 achter en na 40' stond het 17-10. We hadden dus slechts 5 doelpunten binnen gekregen op 30 minuten!! Niet zo moeilijk om de wedstrijd te winnen, maar je moet het wel doen. Joel Abati heeft er echt een verdedigingsmachine van gemaakt. Dat geeft ook de basis om zonder druk in aanval te spelen en ook om veel door te wisselen. Zo speelden Door Vandebeeck 40 minuten ipv Bart Köhlen, zo mocht Tasevski 45 minuten zijn knie laten rusten, en zo mocht ook de opbouwrij voldoende rusten omdat er zaterdag nog een wedstrijd is, tegen Atomix!

Sporting ging dus van 2-5 (10') naar 8-7 na 20' en 13-8 aan de rust. Als we de kansen hadden afgewerkt, stonden we er toen al 8 of 9 voor.

Niet zo erg want de verdediging bleef top presteren. De voorsprong werd in de 2e helft uitgebreid naar 18-11 na 40 minuten en toen gaf Hurry-up de pijp eigenlijk aan Maarten.

Sporting bleef echter gas geven en zo was er veel tijd om de hele bank in te zetten! De jonge gasten deden het prima. De wedstrijd werd vlotjes uitgespeeld en met 27-19 mocht Abati zijn team voor de 2e keer feliciteren met een diepe buiging voor het thuispubliek.

Zaterdag spelen we thuis tegen Atomix en kunnen we de 4e plaats, mits winst, stilaan ruiken. Keep on going, Joel!

 

Sporting Pelt: Deekens, Denert, Van Leeuwen, Van Sloot, Silva 3, Falke 5, Vandebeeck D 2, Jerry 7, Tasevski, Vernooy, Kohlen 5/3, Vandebeeck L 3, Schoenaker R 2, Lukkesen, Schoenaker P, Spooren R.

Hurry-Up: Hemmes, Meijer, Suelman 3/1,  Boonstra, Bos, Azenha, Suton 2/1, Coelho 2, Tot, Fiege, Puljic 7, Kastner, Vrgoc 1, Remer, Bos 2, Jaspers 2/1.

SR’s: Schols en Martens

Zaterdag 7/12 om 20u30 Sporting Pelt – Atomix

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL