You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Sporting kon geen vuist maken in Bevo: 36-26 verlies

Sporting kon geen vuist maken in Bevo: 36-26 verlies

De wedstrijd duurde welgeteld 15 minuten. Sporting kwam eerst op 0-2 maar Bevo bleef gretig handballen en via 9-6 (10m) werd het verschil in de eerste helft opgedreven naar 4 doelpunten verschil. Na 20 minuten 16-12 en 21-17 aan de rust. Het waren dus opendeur dagen in Panningen want de verdediging en doelmannen gaven niet echt thuis. Voor sporting stond er niets meer op het spel maar voor Bevo des te meer. Dat  was in de 2e helft zo mogelijk nog duidelijker. Sporting scoorde in die eerste 10 minuten welgeteld 1x en Bevo 6x. Het verschil ging dus snel richting 10 doelpunten. Coach Vlijm wisselde vlot door en liet iedereen spelen maar de kopjes kreeg hij daarmee niet meer omhoog. Bevo bleef strijden en speelde bovendien snel en verzorgd handbal. De ingevallen doelman Youri Denert liet zich nog wel opmerken maar meer dan de schade beperken zat er niet in. Sporting verloor dus met zware 36-26 cijfers en mag de batterijen nu snel opladen voor de belangrijke match aanstaande donderdag voor de halve finale van de Beker van Belgie om 20u30 in sporthal Dommelhof. Supporters op post!
 
Bevo: van den Beucken Mark, Van Grinsven, Stijweg 5/2, P Schoenaker 3, Polman 5, Augustinus 5, van Berlo, Poot 2, Colman 7/1, van Gils, van den Beucken J 3, van den Beucken N 2, Knippenbergh, Jordens 5.
NeLo: Polfliet, Van Leeuwen, Y Denert, Van Sloot 3, Versleeuwen 2, Jerry 5, Tasevski 1, Vernooy 4, Schroeder, Cnyrim, Vandebeeck 2, Follon 1, Kittel 2, Barnyak, Schoenaker 1, D Denert 5/3.
SR’s: Weijmans en Wolbertus

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL