You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Sporting NeLo blaast Aalsmeer weg: 37-26

Sporting NeLo blaast Aalsmeer weg: 37-26

De wedstrijd begon met een ijzige minuut stilte voor de overlden Ellen Vernooy-Lammen (mama van Marco Vernooy) en de verongelukte Frederik Bollen, zoon van Piet Bollen – lid van het dagelijks bestuur.
Sporting speelde haar referentiematch! In de eerste helft weergaloos in verdediging met een geweldige doelman, maar ook in aanval liep het echt gesmeerd. Ephrahim Jerry heerste als nooit te voor. Hij verdeelde en scoorde ook zelf. Ivo Kwanten mag elke week een interview afnemen. 7-4 na 10m, 12-7 na 20 minuten; Sporting was veel aggressiever maar het pakte daardoor ook 2-minuten straftijden van de overigens prima leidende scheidsen! Met 18-9 aan de rust was de wedstrijd natuurlijk gespeeld!
In de tweede helft controleerde sporting maar kon de kloof niet helemaal vast houden.Veel scheelde het nochtans niet: 25-17 na 40m en 30-22 na 50m. Sporting wervelde en sloeg Aalsmeer terug met uiteindelijk 36-27. Namen noemen heeft geen zin want het was een teamprestatie om U tegen te zeggen. Nog noteren dat Youri Denert zijn debuut maakte!
 
SR’s Hommen en Remerwaal
NeLo: Van Leeuwen, Polfliet, Y Denert, D Denert 4/1, Van Sloot 4, Versleeuwen 5, Jerry 12/2, Tasevski 6, Schroeder, Cnyrim, Follon, Kittel 1, Barnyak, Schoenaker 4, Vandebeeck 1/1.
Aalsmeer: Verbeij, Hooiman, Dekker 1, Castien, Boomhauer  6/1, Van Dam 3, Van offeren 3, Benghanem 4,Jansen 1, Trainavicius 6/1, Blauw 1, Bottinga, van Dijk 1.
 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL