You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sporting NeLo sluit BNL af met knappe winst op Quintus: 37-23

NeLo coach Vlijm voerde enkele wijzigingen door in de basis. Barnyak speelde ipv Van Sloot, Kittel ipv Cnyrim, Vandebeeck ipv Versleeuwen en last but not least Youri Denert ipv Van Leeuwen in doel. Dat had zo zijn impact op de wedstrijd want met Vandebeeck (topschutter met 10 doelpunten) en Y Denert als killer in doel werden er gelijk 2 spelers tot ‘man of the match’ uitgeroepen! Quintus wilde in schoonheid afscheid nemen van de BeNeleague en kon inderdaad 20 minuten gelijke tred houden (6- 10m, 11-10 20m) maar dan was het al Sporting wat de klok sloeg. Met 18-13 in de slotseconde door een goed spelende Vernooy was het rusten geblazen. In de tweede helft denderde Sporting gewoon door, eerst nog wat aarzelend: 25-19 na 40m maar dan met de gaskraan volledig open.
Het doelpunt van het jaar werd gescoord door Andreas Kittel na een fantastische samenspel. Eerst speelde Tasevski de bal enig mooi door achter de rug van een zoekende Quintus speler door naar Vandebeeck die druk zette en achter de rug Kittel aanspeelde die vervolgens met een knappe draaibal de doelman verschalkte! Dommelhof ontplofte onder impuls van een geinspireerde, feestende DJ. Zo werd Quintus volledig zoek gespeeld en werd er knap en verdiend gewonnen met 37-23. Opdracht volbracht!
Nu volgen de Belgische play-offs en de opbouw naar de finale van de Beker van Belgie!
 
NeLo: Van Leeuwen, Y Denert, D Polfliet, Van Sloot, Versleeuwen, Jerry, Tasevski 4, Vernooy 5, Schroeder 4, Cnyrim, Vandebeeck 10, Follon 1, Kittel 3, Barnyak, Schoenaker 5, D Denert 5/2.
Quintus: De Koning, Vermeer 1, Dofferhof 4, Vollebregt 4, De Vette 5, De Bakker 1, De Maat 2, Franken, Koop, Van Ravesteijn 5, Verbraeken, Van Den Driest 1.
SR’s: Schreder en Cappa

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL