You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Sporting NeLo verliest in Visé 31-23

De medische staf en onze gekwetsten hadden een vruchtbare week achter de rug. Ze hebben nauwelijks kunnen trainen maar waren voldoende opgelapt om te kunnen spelen. Zo waren Schroeder, D Denert, Jerry en Vandebeeck opgelapt en konden spelen. Voor Tasevski, Lukkesen, Follon en Pastoor kwam de wedstrijd nog (veel) te vroeg.
Jerry startte in de basis en liet zich samen met Vernooy positief opmerken. Sporting had de dekking goed op orde en kon Vise dan ook bijblijven en na 4-3 (10m), 8-8 (20m) en 8-10 nam het brutaal de leiding. Tijd voor Vise om met dubbele mandekking te spelen en op het smalle veld in Vise vond Sporting niet meer de ruimte om gevaarlijk te zijn. Teveel nul-shots en technische fouten waardoor Vise via Carvalhais de ruststand kon vastleggen op 12-10.
Ook in de tweede helft vond Sporting geen oplossingen meer. De snelle Tasevski werd zo pijnlijk gemist om de gaten in te duiken. Danesi en Glesner (op strafworp) trokken er zich niks van aan en Vise ging in no time naar 20-14 (20m) en 25-17 (50m). De kopjes waren toen al lang gaan hangen want Vise bleef sterk doortrekken. Lichtpunt was dat in het laatste kwartier Youri Denert zijn rentree mocht maken en zich meteen liet zien met enkele puike reddingen en dat Vernooy nu ook aanvallend helemaal terug is. Maar Vise won zo vlot en verdiend met 31-23.
Nu snel de kopjes leeg maken, de blessures verder verzorgen en volgende week knallen tegen het in vorm zijnde Tongeren. Dat verloor dan wel nipt van Bevo maar daarmee zeker niet haar vertrouwen! Dat wordt een geweldige handbalpot volgende week in Dommelhof 20u15!
 
Vise: Siraut, Lupica, Gava 1, Glessner 6/4, Beckers, Cusumano 3, Danesi 5, Flajs 4, Vancosen, Marchal 1, Rola 3, Bello, Hadzic 2.
NeLo: Polfliet, Y Denert, Van Leeuwen, Bongaerts, Vansloot 3, Versleeuwen 1, Jerry 3, Vernooy 7, Cnyrim 1, Schroeder, Vandebeeck 1, Kittel 1, Barnyak, Schoenaker 2, D Denert 4.
SR’s: Box en Martens

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL