You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Tongeren opnieuw onderuit, nu in eigen huis tegen Hasselt  (22-29)

Tongeren opnieuw onderuit, nu in eigen huis tegen Hasselt (22-29)

Tongeren boekte zijn 4de verlies op rij en zakt daardoor naar een 9de plaats in de rangschikking.  De bezoekers uit Hasselt lieten de Eburonen geen kans, en wippen daardoor over Tongeren in de rangschikking. De thuisploeg maaktr tr vrrl technische fouten en speelde  te inspiratieloos.

Hubo Initia Hasselt legde de basis van de overwinning in de eerste helft, er werd gerust bij 10-15.  Een futloos Tongeren stond verdedigend nergens, en Hasselt maakte daar gretig gebruik van.

In de 2de helft, kreeg het publiek hetzelfde scenario voorgeschoteld.  De bezoekers gingen op hun elan verder, de Tongerse motor sloeg maar niet aan – wedstrijd gespeeld na 37’ (11-19).  Hasselt controleerde de wedstrijd uit, Tongeren kwam maar niet in de wedstrijd.

Andermaal geen goede prestatie van Tongeren dat volgende week leider Bocholt thuis ontvangt moet. Tongeren is dringend aan punten toe, wil men de vooropgestelde doelstelling top vier van de Belgische ploegen halen.


Speelden voor Tongeren
De Knegt (K), Stanojlovic (K), Gillé (2) , Devisch (3), Antic (2), De Kuyper (5), Glorieux (5),  Pepels, Danse, Gevers (3), Op het Veld, D'hanis, Glesner en Seirekidis (2)
 

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL