You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Verlies Bevo in Vise

Verlies Bevo in Vise

Herpertz/Bevo redde het niet op bezoek bij het Belgische Visé. Ook die twee clubs zijn in de race voor een plek in de Final Four.

Kleine marge
De teams gingen rusten bij 14-14. In het verloop scoorde de thuisploeg vaker een doelpuntje meer maar steeds wist de ploeg uit Panningen terug te komen. Via 25-25 en met nog 7 minuten te spelen had de ploeg van Jo Smeets nog kans op meer. Maar Visé scoorde 3 keer op rij. Bevo verkleinde daarna de achterstand nog, moest echter een kleine marge toestaan en Visé wist dat het de punten in eigen hal zou houden.

Beslissing
De beslissing wie zich plaatst voor de Final Four half maart zal komende zaterdag vallen. Bocholt was al zeker van deelname. Het Belgische Sporting Pelt maakte geen fout en won met 35-29 van Tongeren. Lions blijft tweede met 30 punten. Evenveel als Bevo er heeft. Dan volgt Visé op één puntje (29 uit 21). Sporting Pelt staat puntgelijk met Visé, heeft een minder doelsaldo, maar maakt wel nog kans.

Garant
Op de laatste wedstrijddag, die garant staat voor een spannend slot, neemt Lions het op in Sittard tegen Sporting Pelt. Bevo ontvangt in eigen SportArena 'De Heuf' om 20.00 Volendam. Visé gaat op bezoek bij koploper Bocholt. De titelverdediger heeft pas één wedstrijd verloren maar is dus wel al zeker van deelname.

Scores: Nick de Kuijper(10),Jeroen van den Beucken(5),Yme Bertels,Niels Poot(3),Dario Polman,Guus van den Heuvel,Niek Jordens(2), Jordin van Berlo,Daniel Eggert(1).

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL