You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Vise - Sasja : op alle vlakken tekort geschoten

Dat deze eerste wedstrijd van het eerste jaar een moeilijke zou worden wisten we op voorhand. Het was alleen de bedoeling de kloof zo klein mogelijk te houden. Dat Kevin Jacobs zich dan nog blesseerde tijdens de opwarming hielp ons niet echt vooruit. 

Vise ging furieus van start en liep al snel enkele doelpunten uit. Een time-out aan Sasja zijde bracht enige verbetering. Toch werden we overklast op alle gebied. Als dan niet iedereen in topvorm is ben je natuurlijk al op voorhand verloren tegen de 2de uit het klassement. Vise bleef op een razend en nauwkeurig tempo doorgaan met een zware 22-10 ruststand tot gevolg. 

In de tweede helft konden we iets van de achterstand wegwerken, of toch minstens gelijke tred houden. Boze tongen kunnen zeggen dat Vise meer met zijn reservenspeelde. Maar een positief oog zag dat ook wij dat deden en onze jongens deden dat alles behalve slecht. Eindstand 33-21. 

Volgende week wordt het weer belangrijker. Dan moeten we thuis weerwerk bieden aan Tongeren, waarbij we nog een rekening van de bekeruitschakeling open staan hebben. Dus smeer jullie benen en kelen al maar in ;-) 

Scoreverloop; 10’ 6-3 / 20’ 13-6 / 30’ 22-10 / 40’ 25-12 / 50’ 30-15 / 60’ 33-21

Voor Sasja: Schonkeren 30’ / Govaarts 30’ / Gijs 3 / Kostic 2 / Jacobs / Luypaert / Vandewoestyne 2 / Stulens 2 / Roelants 4 / Van Ransbeeck 1 / Salmi 4 / Mathijs / Geens 1 / Lamberigts / De Cubber 2

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’ -   Volendam 4 x 2’

Scheidsrechters: Beulakker - Gilis

 

Verslag; Dirk Faes

19/01/2019

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL