You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Visé wint in eigen huis van OCI-LIONS

Visé wint in eigen huis van OCI-LIONS

OCI-LIONS begint dramatisch aan de wedstrijd. Er is totaal geen beleving en concentratie en ze laten Visé lekker het spel bepalen.
Visé daarentegen is veel feller en laat LIONS zien dat ze uit een ander vaatje tappen. LIONS weet de eerste 5 minuten daardoor ook niet te scoren. Na 7 minuten valt het eerste doelpunt aan LIONS zijde.
OCI-LIONS heeft heel veel balverlies en er worden ontzettend veel individuele en technische fouten gemaakt. Kansen wordt niet benut en LIONS laat Visé nog beter in het spel komen.

De dekking staat niet goed en Rudi krijgt geen kans. Gelukkig pakt Rudi nog een paar mooie ballen anders was de schade nog groter.
LIONS heeft ook geen geluk. Een 7 meter wordt gestopt door Luuk Hoiting maar de rebound gaat er toch in.

LIONS loopt dan ook nog tegen een aantal tijdstraffen aan en moet het op een gegeven moment met 4 man in het veld doen. Visé krijgt geen enkele tijdstaf die wellicht wel gegeven hadden mogen worden.
LIONS herpakt zich even maar de afstand was het kleinste met 2 doelpunten. Uiteindelijk wordt er gerust met 15-10.

OCI-LIONS mag de tweede helft met de bal beginnen en scoort gelijk een doelpunt. Visé had daar direct een antwoord op en scoort tegen. Het verschil blijft 5. Ramos neemt LIONS op sleeptouw en weet het net wel te vinden en scoort zijn 6de doelpunt.

LIONS krijgt ook een keer een 7 meter mee en het verschil wordt 2 doelpunten 17-15 na 5 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft. LIONS begint de tweede helft veel feller dan de eerste helft en maakt de afstand kleiner. Visé loopt ook tegen een tijdstraf aan. Helaas krijgt LIONS niet wat ze verdienen want alle overtredingen worden met vrijworpen afgedaan.

Na 9 minuten weet LIONS de aansluitingstreffer te scoren 18-17. Ook nu weer een dubieuze beslissing en de bal wordt op de stip gelegd, stand 19-17. Visé houd het hoofd koel en weet weer te scoren door een 7 meter en een  velddoelpunt 20-17 na 12 minuten gespeeld te hebben.

Ramos is goed op dreef en scoort zijn 11de doelpunt 20-18. LIONS pakt de bal af in de dekking en Kay wordt vast gehouden waardoor Visé 2 minuten tijdstraf krijgt. LIONS in overtal en Serge scoort de 20-19.
De dekking staat gelukkig wat beter en ze zijn feller. Visé weet er even geen raad mee. Weer Serge Heijnen uit de hoek en zet voor het eerst een gelijke stand op het scorebord 20-20.

Ivo mist een hele mooie open kans, de keeper van Visé weet deze te stoppen. De spanning is weer geheel terug in de wedstrijd. Weer mist Ivo een open kans, stop door de keeper. De stand blijft 21-20
De tweede helft wordt op een heel hoog tempo gespeeld.

Helaas maar waar, Visé krijgt weer een 7 meter, wel erg gemakkelijk gegeven wat aan de andere kant uitblijft. De keeper van Visé is lekker op dreef en stopt de nodige ballen. Jasper Adams speelt geen gelukkige wedstrijd en weet het doel niet te vinden. Ballen worden goed geblokt. Ivar weet weer de aansluiting te vinden 22-21.

LIONS staat veel beter in de dekking en blokken de nodige ballen waardoor LIONS in balbezit komt. Mark Schmetz neemt een Time Out na 21 minuten gespeeld te hebben.
Rudi stopt in deze fase een break out van Visé.

Weer krijgt Visé een 7 meter waardoor ze weer weten uit te lopen naar 23-21. Luuk stopt deze bal in eerste instantie en weer de rebound gaat erin. Slordig balverlies door LIONS met nog 5,5 minuten te spelen.
Nu vraagt Visé een Time Out aan. De wedstrijd ligt weer helemaal open en de spanning neemt toe.
En daar is weer Ramos die het verschil op 1 brengt 23-22. Serge mist helaas een break out om op gelijke hoogte te komen, LIONS blijft wel in balbezit. Ook Ivar mist, mooie stop van de keeper van Visé. Nog 3 minuten te spelen. Nu Visé balverlies en LIONS neemt de aanval over.

Weer weet Jasper het net niet te raken, schiet recht op de keeper. LIONS blijft wel in balbezit. Ook Joris mist en schiet recht op de keeper. Jasper blijft het proberen en mist wederom met nog 1 minuut te spelen.
Visé weet wel het doel te raken en scoort de 24-22. Visé neemt nog een Time Out en speelt de wedstrijd uit.

Gezien het verloop in de eerste helft heeft LIONS terecht verloren. Er bleven veel te veel kansen onbenut en er zat te weinig beleving in de groep. De tweede helft heeft LIONS wel laten zien dat ze kunnen handballen maar het mocht niet baten. Jasper Adams scoort op de valreep nog wel een doelpunt waardoor hij de eindstand uiteindelijk bepaald op 24-23.
OCI-LIONS is veel te laat aan de wedstrijd begonnen en hebben het niet weten te redden om de stand in hun voordeel om te buigen. Ramos was aan LIONS zijde met 12 doelpunten de zekere uitblinker.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL