You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
Flickr YouTube Twitter Facebook

Final4 op 17 en 18 maart 2018 in de Maaspoort, Den Bosch

Final4 op 17 en 18 maart 2018 in de Maaspoort, Den Bosch

Het finaleweekend van de BENE-League, de grensoverschrijdende herenhandbalcompetitie voor Nederland en België, zal dit jaar worden gehouden in de Maaspoort Sports & Events in Den Bosch.

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart zullen de vier sterkste ploegen van de BENE-League gaan uitmaken wie zich een jaar lang de beste handbalploeg van België en Nederland mag noemen. Vorig jaar ging deze prestigieuze titel naar Achilles Bocholt dat na een bloedstollende en hoogstaande finale OCI-LIONS wist te verslaan met 38-37. Of Achilles Bocholt dit jaar haar titel kan gaan verdedigen, zal in de komende anderhalve maand duidelijk moeten worden. Het team uit Belgisch-Limburg ging de winterstop in als koploper, maar met nog acht speelrondes te gaan, zijn de verschillen in de top opmerkelijk klein. Dit weekend staat speelronde 15 op het programma.

“Vanaf dit jaar hebben we ervoor gekozen de Final4 niet langer te organiseren bij een van de deelnemende verenigingen, maar op een onafhankelijke locatie. Door zijn centrale ligging ten opzichte van alle ploegen en de uitstekende moderne faciliteiten, hebben we dit jaar gekozen voor Den Bosch als Final4-stad. Dit is een logische volgende stap in de verdere professionalisering van de BENE-League.” aldus Gio Antonioli, voorzitter BENE-League. De Maaspoort is met haar goede bereikbaarheid, ruime parkeermogelijkheden en ruime capaciteit (maximaal 2200 toeschouwers) een ideale locatie voor dit sportevenement.

Wethouder Huib van Olden: “Wat heeft de handbalsport zich de afgelopen jaren op de kaart gezet! Ook in ’s-Hertogenbosch. Maaspoort Sports & Events was al meerdere keren gastheer voor nationale en internationale handbalevenementen. Dat we nu gastheer zijn van de Final4 van de BENE-League is voor ons een grote eer. Welkom, handbaltoppers, verenigingen en bezoekers in 's-Hertogenbosch. U gaat twee dagen genieten van handbal van het hoogste niveau. En hopelijk ook van al het moois dat we verder te bieden hebben rond deze finale.”

De kaartverkoop voor het Final4-weekend in Den Bosch is officieel van start. Tickets zijn tot vrijdagavond 16 maart hier te bestellen. Tijdens de Final4 zijn de tickets verkrijgbaar bij de kassa. 

Programma Final4 Weekend:

Zaterdag 17 maart:
13:30 Halve finale 1
16:30 Halve finale 2

Zondag 18 maart:
13:30 Kleine Finale (plaats 3/4)
16:30 Finale

Back to the news

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Ivo Steins
18
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL