You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
YouTube Twitter Facebook

Klinkende zege HV KRAS/Volendam bij start BENE-League

Klinkende zege HV KRAS/Volendam bij start BENE-League

HV KRAS/Volendam is bij de start van de BENE-League direct uit de startblokken geschoten. Donderdagavond werd een klinkende zege geboekt op HV Quintus. De Volendammers hadden één helft nodig om het verschil te maken.

Over het tweede gedeelte – want om die helft gaat het – was trainer Piotrz Konitz naar eigen zeggen gematigd tevreden. In de eerste helft zag de Pool, die zijn officiële thuisdebuut maakte, een slap KRAS/Volendam. Quintus kon het overgrote deel van het eerste bedrijf goed meekomen met de ongeconcentreerde Volendammers. De mannen uit Kwintsheul mochten zelfs even proeven aan een voorsprong (5-6 na een kwartier). Bij 9-9 zette de thuisploeg een kleine sprint in en liep zo uit naar een ruststand van 14-11.

Konitz maakte van de pauze gebruik om orde op zaken te stellen. Met een solide dekking, een prima Marco Woltersom in de goal (hij incasseerde in de tweede helft slechts zes goals en werd man van de wedstrijd) en scherpere omschakeling veegde Volendam zijn tegenstander van de mat. Rick Zwarthoed trakteerde het publiek zelfs op een trefzekere draaibal, die met luid gejuich werd ontvangen. Elke veldspeler vond uiteindelijk het net, zodat iedereen met zelfvertrouwen kan uitkijken naar het EHF Cup-treffen met Chambéry van komende zaterdag. 

HV KRAS/Volendam – HV Quintus: 34-17 (14-11).
Scores HV KRAS/Volendam: Marco Woltersom, Dennis Schellekens; Jaap Beemsterboer 6, Rutger ten Velde 5/2, Eduard Klyuyko 5/1, Jan Josef 4, Dani Baijens 3, Leon van Schie 3, Leon Geus 2, Rick Zwarthoed 2, Beau Molenaar 2, Jordy Baijens 1, Dico Coesel 1, 

Back to the news

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Ivo Steins
18
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL