You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF
fanseat
YouTube Twitter Facebook

vervolgfoto

Simon Ooms

Simon, allereerst van harte gefeliciteerd met je uitverkiezing tot Player of the Month! Met nog drie wedstrijden te spelen heeft Hasselt nog maar één puntje nodig om zich definitief te plaatsen voor de Final4; hoe zie je jullie kansen op succes in dit afsluitende weekend?

Ik denk dat de ploegen die op dit moment uitzicht hebben op een plek in de Final4 zeer aan elkaar gewaagd zijn. Zoals steeds zal winst of verlies dan ook afhangen van details en de vorm van de dag. In deze laatste weken voor de ontknoping zullen we op training dan ook de puntjes op de ‘i’ zetten om onze titel zo goed mogelijk te kunnen verdedigen.

Afgelopen zaterdag verloor Hasselt thuis van directe concurrent Callant Tongeren, hoe is dit verlies opgepakt door jullie als spelersgroep?

We hebben de vorige confrontaties met Tongeren telkens winnend afgesloten en beseffen dan ook dat er aan zo’n zegereeks ooit een einde komt. Het is beter dat dit ons nu overkomt dan in het laatste weekend. We panikeren dus niet maar beseffen wel dat er nog heel wat punten zijn waar we de komende weken aan moeten werken. Aan ons om dit weekend tegen Visé de Final4 veilig te stellen zodat we in alle rust kunnen verder bouwen.

Hoe zit het met je eigen vorm? Ben je tevreden over je spel van de afgelopen weken?

Doordat ik de voorbereiding na de winterstop gemist heb met een blessure aan de enkel heb ik de vorm van de eerste seizoenshelft nog niet helemaal te pakken. Ik hoop in de komende weken dan ook mijn vormpeil terug op te kunnen krikken om er zeker te staan in het Final4 weekend.

Met je 22 levensjaren sta je nu al in de belangstelling van een Franse ploeg acterend op het hoogste niveau in Frankrijk. Ben je al klaar voor deze stap?

Dat er interesse is van zo’n ploeg is even geweldig als onwezenlijk. Ik denk dat het moeilijk is om in te schatten of je klaar bent voor zo’n stap omdat het als amateur moeilijk te vatten is wat het profleven exact inhoudt en of je het niveau aankan. Het feit is echter dat mijn studie er na dit jaar opzit en niks me dus tegenhoudt om mijn kans te wagen en er volledig voor te gaan.

speler van de maand
WINNER OF THE MONTH:
Simon Ooms
4
© BENE-LEAGUE 2018 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL