You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

Flickr YouTube Twitter Facebook

Info Final4

Info Final4

 

Het BENE-League seizoen 2018-2019 nadert zijn apotheose, en dat betekent dat we ons langzaam gaan opmaken voor een spetterend BENE-League Final4 weekend in de Lotto Arena te Antwerpen (België) tijdens het weekend van 30 en 31 maart 2019.

Via deze website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het BENE-League Final4 weekend en kunt u ook al uw tickets online reserveren. Bij het reserveren kunt u aangeven via welke favoriete club u uw clubtickets wenst te ontvangen.

Hieronder vindt u alvast de data en speeltijden die u in uw agenda kunt noteren:

Locatie:
Lotto Arena
Schijnpoortweg 119
2170 Antwerpen, België

Tijden:
Zaterdag 30 maart:
Halve finale 1:        13.30 uur Achillles Bocholt vs. Green Park / Aalsmeer
Halve finale 2:        16.00 uur HC Visé BM vs. OCI-LIONS

Zondag 31 maart:
Plaats 3/4:              13.30 uur Verliezer halve finale1 vs. Verliezer halve finale 2
Finale:                    16.00 uur Winnaar halve finale 1 vs. Winnaar halve finale 2

Clubtickets:
Clubtickets zijn via deze website online te reserveren tot en met 24 maart 2019. De week voorafgaand aan het BENE-League Final4 weekend zullen de officiële e-tickets uiteindelijk 28 maart met barcode verstuurd worden. De e-tickets zult u ontvangen via uw favoriete club die u heeft aangegeven bij het reserveren van uw ticket(s).

Voor de BENE-League clubs gelden lagere prijzen daarom is het verstandig om uw tickets via uw favoriete club te bestellen.

LET OP: Dit jaar geven de tickets voor de entree van de BENE-League Final4 ook GRATIS gebruik van al het openbaar vervoer in Antwerpen. Deze 'vrijpas' voor het openbaar vervoer is geldig op dezelfde dag als de vermelde datum op uw e-ticket.

Dagkaart volwassenen:         10,-* euro (17 jaar en ouder)
Dagkaart jeugd:                      7,50* euro (van 4 jaar tot en met 16 jaar)       
* exclusief 1 euro servicekosten.

Tickets zijn uiteraard ook aan de kassa verkrijgbaar**
De prijzen zijn dan:

Dagkaart volwassenen:         15 euro (17 jaar en ouder)
Dagkaart jeugd:                      12,50 euro (van 4 jaar tot en met 16 jaar)
**Zolang de voorraad strekt.

Alle e-tickets zijn genummerd en toegewezen aan een bepaalde zitplaats. Uiteraard zullen de fans van alle clubs bij elkaar geplaatst worden! Let op: koopt u een ticket via Teleticket Service (TTS) van de Lotto Arena, dan kunnen wij niet garanderen dat u bij uw mede-supporters van uw favoriete club zit.

De organisatie gaat er alles aan doen om er twee geweldige dagen van te maken zodat u optimaal van het finaleweekend kunt genieten met natuurlijk 4 mooie en spannende wedstrijden met TOP-handbal.


Bereikbaarheid & Parkeren:
Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van het Sportpaleis en de Lotto Arena, parkeer op een Park+Ride en kom met tram of bus naar de Lotto Arena. Je combiticket Lotto Arena – De Lijn is geldig als vervoersbewijs! De P+R-terreinen bieden samen plaats aan bijna 2.000 auto’s. Via deze link http://www.lotto-arena.be/nl/mobiliteit/met-de-auto vind je alle tips en routebeschrijvingen om te gemakkelijk mogelijk in Antwerpen te komen.


Pers:
Leden van de pers kunnen zich tot en met vrijdag 29 maart aanmelden voor het BENE-League Final4 weekend in Antwerpen. Accreditaties kunnen worden aangevraagd door een mail te sturen naar b.bunnik@handbal.nl o.v.v. Naam, Dag(en) en Naam organisatie.

THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL