• NHV
  • Handbal BE
  • Ligue Francophone BE
  • EuroHandball
  • HandballTV

News

news img

TeamNL Handbalheren boeken sensationele overwinning op Hongarije

Boedapest, 13 januari 2022 De TeamNL Handbalheren hebben hun eerste wedstrijd op het Europees Kampioenschap gewonnen van thuisland Hongarije. In Boedapest werd het thuisland met 28-31 verslagen. Bij rust stond de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson voor met 10-13. In Oranje stonden 5 BENE-League spelers op het wedstrijdformulier. Te weten: Samir Bengahem (Greenpark/Aalsmeer), Robin Schoenaker (Sporting Pelt), Jasper Adams (KEMBIT-LIONS), Ivo Steins (KEMBIT-LIONS) en Dennis Schellekens (Kras/Volendam).

news img

KEMBIT-LIONS tegen Sporting Pelt afgelast

Vanwege een grote hoeveelheid Corona besmettingen binnen het team van KEMBIT-LIONS is de wedstrijd van as zaterdag 4 december tegen Sporting Pelt gecanceld. Er zal in onderling overleg bekeken worden wanneer de wedstrijd opnieuw gepland gaat worden.

news img

Match of the Week

In de 1e speelronde van de BENE-League staan weer verschillende mooie wedstrijden op de rol. In de onderste regionen is vooral het treffen tussen Atomix en Quintus belangrijk. Beide ploegen willen de rode lantaarn graag overdragen aan de tegenstander. In Haacht zal het komende zondag dan ook zeer spannend worden. Om in de stemming te komen volgen hier alvast wat beelden van beide ploegen.

https://eyecons.com/videos/motw-atomix-vs-hv-quintus-12559

 

news img

Player of the Month NOVEMBER

Donny Vink:

De 23-jarige linkerhoekspeler stapte enkele jaren geleden over van het Haagse Hellas naar Greenpark/Aalsmeer. In de Haagse contreien stond Vink al bekend om zijn vele doelpunten. In de BENE-league gaat hij daar momenteel gewoon mee door. In de maand november kende Vink een goede reeks en scoorde hij in drie wedstrijden 30 doelpunten. Onder andere door deze goals won Aalsmeer al haar wedstrijden deze maand. De 31-30 overwinning op titelfavoriet Sezoens Achilles Bocholt valt op in dit rijtje.