• NHV
  • Handbal BE
  • Ligue Francophone BE
  • EuroHandball
  • HandballTV

News

news img

Nieuwe coach HV KRAS/Volendam

HV KRAS/Volendam heeft per vandaag de Amerikaan Mark Ortega iaangesteld als nieuwe coach van de herenselectie. De Amerikanse coach tekende een contract voor twee en een half seizoen. Ortega was tot deze week de coach van de damesselectie van Garage Kil/Volendam.

news img

BENE-League gaat zich voorbereiden op seizoen 2021/2022

Vooralsnog gaat er in seizoen 2020-2021 geen BENE-League competitie plaatsvinden. Na overleg tussen de nationale handbalfederaties en de BENE-League organisatie wordt afgezien van een herstart van het huidige seizoen 2020-2021. De gezondheidscrisis en verschillen in COVID-19 maatregelen per land maken de grensoverschrijdende competitie op dit moment onmogelijk. De federaties geven daarom de voorkeur aan het spelen van de eigen nationale competitie. De BENE-League organisatie zal eind maart nog wel onderzoeken of een alternatieve BENE-League activiteit te realiseren is.

news img

BENE-League mikt op een ingekorte competitie of een Final4

news img

BENE-League Handball wordt stilgelegd, nieuwe routekaart wordt bepaald

Arnhem, 15 oktober 2020 – De BENE-League Handball competitie wordt tot en met 15 november stilgelegd. Conform de nieuwe richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheden is het trainen in teamverband en het spelen van wedstrijden op het hoogste niveau niet of beperkt toegestaan.