• NHV
  • Handbal BE
  • Ligue Francophone BE
  • EuroHandball
  • HandballTV

News

news img

BENE-League Handball wordt stilgelegd, nieuwe routekaart wordt bepaald

Arnhem, 15 oktober 2020 – De BENE-League Handball competitie wordt tot en met 15 november stilgelegd. Conform de nieuwe richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheden is het trainen in teamverband en het spelen van wedstrijden op het hoogste niveau niet of beperkt toegestaan.

news img

Extra overleg door Raad van Toezicht BENE-League board

Arnhem 13 oktober – De Raad van Toezicht van de BENE-League zal woensdagavond 14 oktober bijeenkomen om de huidige situatie rondom het Coronavirus te bespreken.

news img

BENE-League van start op 10 oktober !!!

Op maandag 28 september hebben de Raad van Toezicht en de BENE-League Manager, in overleg met de verenigingen, besloten dat de BENE-League van start gaat op 10 oktober. Beide nationale bonden staan achter dit besluit. De startdatum was eerder al gecommuniceerd, maar de recente ontwikkelingen waren reden om de competitieplanning te heroverwegen. In zowel Nederland als België mag er binnen de geldende maatregelen gehandbald worden.

news img

BENE-League Handball, nieuwe startdatum

De Raad van Toezicht van de BENE-League en de BENE-League Manager hebben na overleg de beslissing genomen om de BENE-League competitie 2020/2021 te starten in het weekend van 10/11 oktober 2020.