You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Aalsmeer - Sasja: Wet van de sterkste

Dat je moet verliezen van een sterkere ploeg is geen schande. Het is wel jammer dat je in de eerste helft amper kan scoren en de tweede helft gelijke tred kan houden. Het had mede te maken met pech in de afwerking, de afwerking die gewoon niet goed genoeg was, enkele basisspelers die gekwetst waren of nog niet voldoende hersteld en enkele beslissingen….. De verdediging stond er wel. En ok, Aalsmeer was dus wel de betere ploeg. 

Het duurde maar liefst 10 minuten voor Hans de score voor Sasja kon openen. Het was dus achtervolgen geblazen van in het begin van de wedstrijd. Moesten we de eerste 20 minuten kunnen wegdenken hadden we zelfs met een gelijkspel naar Hoboken terug gekeerd. Maar zo werkt het dus niet. 

Na de rust konden we meer weerwerk dienen aan Aalsmeer. Toen we terug kwamen tot op 5 doelpunten kregen we zelfs nog een sprankeltje hoop. Maar Aalsmeer kon de kloof terug wat verder uitdiepen en stuurde ons met een 28-21 nederlaag huiswaarts. 

 

Scoreverloop; 10’ 5-1 / 20’ 9-2 / 30’ 13-6 / 40’ 18-10 / 50’ 23-16 / 60’ 28-21

Voor Sasja: Schonkeren 45 / Govaarts 15’ / Gijs 4 / Kostic Vandewoestyne 1 / Jacobs / Stulens 2 / Roelants 2 Van Ransbeeck 2 / Salmi 3 Mathijs 1 Geens Lamberigts 2 / De Cubber 3 / De Roeck

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’ -   Aalsmeer 4 x 2’

Scheidsrechters: Van de Beek - Egberts

 

Verslag; Dirk Faes

16/02/2019

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL