You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

Strijdlustig Bevo pakt belangrijk punt, zwak Lions verliest van Aalsmeer

Strijdlustig Bevo pakt belangrijk punt, zwak Lions verliest van Aalsmeer

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zaterdagavond een belangrijk punt gepakt tegen Volendam in de strijd voor de Final Four van de BENE-League. Lions leed alweer de vijfde nederlaag.

In Volendam benutte Sybren Stijweg na de reguliere speeltijd een zevenmeter: 28-28. Bevo heeft het traditioneel moeilijk in Volendam, maar hield goed stand zonder de nog altijd afwezige Dario Polman en Quinten Colman. Bij rust was het verschil een treffer in het voordeel van de thuisploeg (15-14).

In de tweede helft bleef het spannend. In de allerlaatste seconden speelde Robin Jansen van Volendam, oud-Bevo, een bal terug op zijn doelman Gerrie Eijlers. Die kreeg vervolgens rood en Bevo een zevenmeter. Stijweg was koelbloedig en pakte hiermee een punt voor Bevo.

Aankomende dinsdag 12 Februari zijn de Herpertz Bevomannen te gast bij HV Houten HS1 voor deelname aan de Landelijke Bekerwedstrijden om 21.00 Sporthal The Dome in Houten.

Dan rest een vrij weekend en op Zaterdag 23 Februari zijn zij op bezoek in het Eburons Dome bij Callant Tongeren om 20.15.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL