You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Hubo Initia Hasselt verliest van Lions

Na de deugddoende zege tegen Hurry Up, kwam Lions langs in de Alverberg. De Nederlanders staan op een knappe derde plaats, maar voelen de hete adem van Aalsmeer en Bevo in de nek voor de Final Four-plaatsen. Initia wilde dan weer graag afstand nemen van die dekselse Belgische play-downs...

Wie voor veel doelpunten kwam kijken, kwam van een kale reis terug. Zowel Hasselt als Lions waren slordig, getuige de 2-2 na 10 minuten spelen. Lions nam stilaan het voortouw, maar kon nooit echt overtuigen. Het liep wel uit tot 4-9 na 22 minuten, maar Sedano en Köhlen hielpen Hasselt terug in de wedstrijd: 7-10 na 28 minuten. Hasselt kwam nog even tot op 8-10, maar Steins legde de ruststand vast op een vooroorlogse 8-11 score.

In een veel leukere tweede helft kwam Hasselt tot op één doelpunt dankzij goals van Sedano en Degbey: 12-13. Hasselt bleef aanklampen, maar moest uiteindelijk halverwege de tweede helft de rol lossen. Schmeits scoorde vlot vanop de hoek, en ook de tegenaanvallen van de Nederlanders werden afgewerkt.

Hasselt kon geen remonte meer inzetten en zag Lions uitlopen tot 16-24 na 53 minuten. De thuisploeg milderde nog tot een 21-27 eindstand.

Al bij al geen slechte wedstrijd voor Hasselt, dat zo de twee punten moet laten aan een efficiënter Lions.

Hubo Initia Hasselt: Köhlen 8, Kolak 4, Bertels 1, Meulders 1, Sedano 5, Kelchtermans 1, Degbey 1

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL