You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

KRAS/Volendam onderuit tegen Bocholt

KRAS/Volendam onderuit tegen Bocholt

KRAS/Volendam heeft geen positief resultaat weten te boeken tegen koploper Achilles Bocholt. In sporthal Opperdam ging de formatie van trainer Hans van Dijk met 28-36 onderuit.

De bezoekers uit België namen al snel de leiding, maar de Volendammers wisten in het spoor te blijven. Met een ruststand van 18-19 lag de wedstrijd halverwege nog helemaal open. Dit toonde KRAS/Volendam ook aan toen het vijf minuten na de onderbreking bij 21-20 de leiding nam. De voorsprong was echter van korte duur. Nadat Bocholt bij 22-22 langszij kwam sprongen de bezoekers uiterst effectief om met hun kansen. Zo stond het binnen de kortste keren 22-27. KRAS/Volendam kwam te laat met een antwoord en verzuimde te vaak de eigen kansen af te maken. Hierdoor ging de wedstrijd verloren met een verschil van acht punten.

Hasselt
Komend weekend komt KRAS/Volendam niet in actie. De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 30 november. In sporthal Opperdam is Hubo Initia Hasselt dan om 19:00 uur de tegenstander. Een paar dagen later, op dinsdag 3 december, spelen de Volendammers op hetzelfde podium de Noord-Hollandse derby tegen Green Park Aalsmeer.

HV KRAS/Volendam - Achilles Bocholt 28-36 (18-19)
Scores KRAS/Volendam:
Dennis Schellekens, Gerrie Eijlers; Florent Bourget 8, Tim Claessens 6, Erik Blaauw 4, Robin Jansen 4, Jordy Baijens 2, Ognjen Lekovic 2, Jort Neuteboom 1, Leon Geus, Robin Nagtegaal, Collin de Vette, Sander Visser, Rick Zwarthoed, Diego Jacobs.

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL