You have voted successfully!

You have already voted!

There is no vote!

You have voted successfully!

Click here to share your all-star selection on facebook!
Remember to use #bnlallstars2020
‌​Share

You have already voted!

Not all fields are filled!

NHV BHB VHV LFH EHF

handbaltv
Twitter Facebook Instagram

vervolgfoto

Nelo – Sasja : de hoek van de klappen

Je kan wel zeggen dat we weer in de hoek zitten waar de klappen vallen. En als je daar zit valt alles tegen.

Hans, Kevin en Jochen gekwetst. Jasper afwezig. Twee rode kaarten, een zinloze tijdstraf en dan nog jongens die naar hun beste vorm op zoek zijn, ….. Dan kan je dus geen wedstrijd winnen.

De eerste helft ging het nog redelijk omdat sommige jongens boven zichzelf uitstegen. Arne haalde veel gemaakte doelpunten uit zijn goal en Mouad nam het merendeel van de doelpunten voor zijn rekening. Jammer genoeg kreeg Jochen na 4 minuten al een rode kaart omdat hij volgens de leiding een strafworp op het gezicht van de keeper van Nelo gooide. Altijd een moeilijke beslissing zonder videoref van heeft de keeper bewogen of niet. Halverwege kreeg Nemanja dan ook nog eens 2 x 2 minuten voor een fout op een speler die 5 stappen mocht  zetten en hij daarop verhaal ging halen. We mochten ons gelukkig prijzen dat Nelo ook niet echt een topdag beleefde en zo gingen we toch nog met een respectabele 11-8 de kleedkamer in.

De tweede helft kunnen we best zo snel mogelijk vergeten. Dat was wat ze noemen naar de slachtbank leiden. Het verdedigende werk liet het afweten, de afwerking was er niet meer, Timo kreeg een rechtstreekse rode kaart, … Dus het was slepen naar het laatste signaal voor de jongens. Eindstand 34-17.

Volgende week een weekje rust. Hopelijk kunnen ze wat rusten en herstellen en de hoofdjes in dezelfde richting krijgen. En we kunnen er alleen maar sterker uitkomen als ploeg als dat gebeurt.

 

Scoreverloop; 10’  5-3 / 20’ 9-3 / 30’ 11-8 / 40’ 17-12 / 50’ 24-14 / 60’ 34-17

Voor Sasja: Schonkeren 45’ / Govaarts 15’ / Gijs 2 / Kostic 1 / Luypaert / Vandewoestyne 2 / Stulens /  / Van Ransbeeck 1 / Salmi 6 / Glinkowski 3 / Mathijs 2

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’  2 x rood -   Nelo 3 x 2’

Scheidsrechters: Box - Martens

 

Verslag; Dirk Faes

Back to the match-reports

© BENE-LEAGUE 2020 | Disclaimer | Contact | Privacy and Cookies |
THE OFFICIAL WEBSITE OF BENE-LEAGUE HANDBALL